Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2012

e-Bill - Ηλεκτρονικός ΛογαριασμόςΤώρα, με τη νέα υπηρεσία e-bill της ΔΕΗ, έχετε άμεση πρόσβαση στούς λογαριασμούς σας οποιαδήποτε ώρα και οποιαδήποτε στιγμή.

Εύκολα, γρήγορα, με ασφάλεια, 24 ώρες το 24ωρο.

Με τη νέα υπηρεσία e-bill της ΔΕΗ σας δίνεται η δυνατότητα :
  να έχετε στη διάθεση σας τους λογαριασμούς σας άμεσα

  να τυπώσετε αντίγραφά τους

  να τους αρχειοθετείτε ηλεκτρονικά στον υπολογιστή σας

  να έχετε πρόσβαση στους λογαριασμούς όλων των ακινήτων σας! (οικία, εξοχικό, επιχείρηση κλπ)

http://www.dei.com.gr/Ebill/Login.aspx?ReturnUrl=%2febill%2fMyBills.aspxΜε την υπηρεσία ebill οι πελάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς τους ηλεκτρονικά !Μπορούν να δουν τον τρέχοντα λογαριασμό τους καθώς και παλαιότερους λογαριασμούς τελευταίου 12μήνου!

Πιο αναλυτικά, οι πελάτες ήδη μπορούν πλέον μέσω της ιστοσελίδας της ΔΕΗ (
www.dei.gr), να εγγραφτούν στην υπηρεσία ebill, χρησιμοποιώντας στοιχεία που αναγράφονται πάνω στο λογαριασμό τους (κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής και α/α παραστατικό λογαριασμού).

Αφού ενεργοποιηθεί η εγγραφή τους και επιβεβαιωθεί η εγκυρότητα του email που δήλωσαν (γίνεται άμεσα, on-line), τότε έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς τελευταίου 12μηνου του ακινήτου που δήλωσαν. Μπορούν να τους τυπώσουν ή/και να τους αποθηκεύσουν για το αρχείο τους.


Ο α/α παραστατικού λογαριασμού πρέπει να είναι από λογαριασμό ρεύματος του τελευταίου κυλιόμενου 12μήνου. Αν είναι νέοι πελάτες και δεν έχουν πρόσφατο λογαριασμό, θα πρέπει να περιμένουν την έκδοση του επόμενου λογαριασμού.


Σε περίπτωση που κάποιος πελάτης αντιμετωπίζει οποιοδήποτε θέμα με την υπόψη υπηρεσία, μπορεί να στείλει ηλεκτρονικό μήνυμα στο « ebill@dei.com.gr » .

Για την ταχύτερη εξυπηρέτησή τους, οι πελάτες μπορούν να αναφέρουν τα ακόλουθα :

· τηλέφωνο επικοινωνίας

· τα στοιχεία με τα οποία προσπαθούν να κάνουν την εγγραφή τους (κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής και α/α παραστατικού λογαριασμού),

· το όνομα χρήστη ή το mail που δήλωσαν (Σε περίπτωση που έχουν ήδη ολοκληρώσει την εγγραφή και έχουν πρόβλημα με την ενεργοποίηση της υπηρεσίας)