Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Κα Βουλτεψη

 
   
   Αγαπητοι φιλοι, πραγματικα με δυσκολια πλεον μπορει να παρακολουθησει κανεις την πολυγραφοτατη Κα Βουλτεψη, που πολυ συχνα και με μακροκελεστατες αναλυσεις, προσπαθει να αποδειξει, οτι ολοι οι αλλοι, που δεν συμφωνουν με τα πεπραγμενα της συγκυβερνησης και τις μεθοδευσεις της ειναι "ελεφαντες".
 Ας μου επιτραπει, αν και δυσκολο, να αναλαβω τον ρολο της συντροφισας που υπαινισσεται και δεν κατονομαζει. Ισως γιατι φοβαται την συγκριση θα ελεγα, η Ζωη και η Σοφια...ας συγκρινει ο καθενας μονος του.
Και ας μου επιτραπει να ξεκινησω απο το υστερογραφο της, που αυταρεσκα χαρακτηριζει το εαυτο της οχι γελοιο. Γελειοτητα Κα Βουλτεψη ειναι να ψηφιζεις φανερα νομους που καταστρεφουν ανθρωπινες ζωες και οδηγουν στην φτωχεια και την εξαθλιωση και να φοβασαι να πας σε αλλη καλπη να ψηφισεις συμφωνα με την συνειδηση σου ( εστω και κρυφα).
Γελοιοτητα ειναι να ειναι προεδρος της επιτροπης ο Κος Μαρκογιαννακης από 22 Οκτωβρίου 2008 ομόφωνης απόφασης της Ολομέλειας της Βουλής, σχηματίστηκε Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής με σκοπό τη διερεύνηση "του συνόλου της υπόθεσης της Μονής Βατοπεδίου" και την αναζήτηση τυχόν πολιτικών ευθυνών. Πρόεδρος τοποθετήθηκε ο Βουλευτής Χανιών με τη Νέα ΔημοκρατίαΧρήστος Μαρκογιαννάκης. ο κοσμος δυστυχως δεν εχει τοσο κοντη μνημη
Γελοιοτητα ειναι η επαναληψη των γκαιμπελιστικων μεθοδων(που εγινε και με τον βουλευτη του Συριζα Διαμαντοπουλο) η επιλεκτικη πληροφορηση και το ρεπορταζ "καρμπον', για το τι ελεχθη στην προανακριτικη επιτροπη(ηδη δειγματα ειχαμε σημερα στο MEGA σας)
Και για να μην μακρυγορω, εαν δεν υπηρχε η επιμονη των βουλευτων του Συριζα, για την μονη λιστα που θα κανατε εξεταστικη, κατα την προσωπικη μου αποψη παντα, θα ηταν, για την λιστα του "Σιντλερ," και τον μονο μαρτυρα που θα καλουσατε,θα ηταν η ομωνυμη ταινια.

ΥΓ. το να ψηφιζεις φανερα για προσωπα, φανερωνει, αν μη τι αλλο, ελλειψη ευγενειας και τακτ

για την αντιγραφη ΚΜ