Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

ΚΑΤΕΡΙΝΗ : ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΑ



  ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ




  Και αυτήν την Τετάρτη δίνουμε ραντεβού στις 7:45 στην πλατεία Ελευθερίας. Αυτή τη φορά όχι για την καθιερωμένη νυχτερινή μας ποδηλατοβόλτα. Η πιο ξέφρενη ποδηλατοβόλτα της χρονιάς βρίσκεται προ των πυλών. Για άλλη μια χρονιά οργανώνουμε την καρναβαλική μας ποδηλατοβόλτα με στόχο να "ξυπνήσουμε" και να ζωντανέψουμε τους δρόμους της πόλης μας. 



ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: καπέλα, μάσκες, σερπαντίνες και όλα τα αξεσουάρ της αποκριάς.
Ελπίζουμε ο καιρός να είναι σύμμαχός μας επειδή το ποδήλατο είναι για όλες τις ώρες. ΠΡΟΣΟΧΗ: Όταν βρέχ
ει οι βόλτες δεν πραγματοποιούνται.

Στο τέλος της βόλτας θα πάμε για μπύρα (όσοι/όσες θέλουν ακολουθούν).

Η βραδυνή βόλτα της Τετάρτης γίνεται συνήθως εντός της πόλης χωρίς να αποκλείεται στη συνέχεια και μια μεγαλύτερη βόλτα.

Να ελέγξετε τα ποδήλατά σας για την καλή κατάσταση ελαστικών και φρένων, πριν ξεκινήσετε από το σπίτι.

*******Απαραίτητα τα φώτα εμπρός-πίσω και τα ανοιχτόχρωμα ρούχα!********

Όσοι έχουν ανακλαστικά γιλέκα και κράνη, να τα φορέσουν οπωσδήποτε.

Σε κάθε βόλτα:
Η Ποδηλατική Απόδραση και τα μέλη της, δε φέρουν καμία ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα οποιασδήποτε φύσης συμβεί κατά τη διάρκεια ποδηλατοβόλτας. Ο σύλλογος συνεισφέρει στην οργάνωση της βόλτας, με σκοπό την όσο το δυνατόν καλύτερη και ασφαλέστερη διεξαγωγή της, αλλά δεν αναλαμβάνει την οποιαδήποτε ευθύνη. Πρόκειται για απλές προσκλήσεις σε βόλτα και όχι για προσκλήσεις συμμετοχής σε διοργάνωση.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή προς όλους να συμμετέχουν, ο καθένας με δική του, ατομική ευθύνη.
Όλοι οι συμμετέχοντες, κατά τη διάρκεια της ποδηλατοβόλτας, οφείλουν να επιδεικνύουν άμεμπτη συμπεριφορά, υπακούοντας στους κανόνες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, σεβόμενοι οδηγούς πεζούς και ποδηλάτες και ακολουθώντας την πορεία και το σχηματισμό της ποδηλατικής ομάδας, ώστε να μη δημιουργείται κίνδυνος για τους ίδιους και τους συνποδηλάτες τους.

Σε περίπτωση που υποπέσει στην αντίληψή μας οποιαδήποτε παραβατική ή προσβλητική συμπεριφορά οδηγού, πεζού ή ποδηλάτη που προσβάλλει ή θέτει σε κίνδυνο με οποιονδήποτε τρόπο τη βόλτα στο σύνολό της ή κάποιον συμμετέχοντα ατομικά, χρήσιμο είναι να ειδοποιείται ο εκάστοτε οδηγός της βόλτας.