Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Θρήνος στο Κορδελιό για το 14 μηνών αγγελούδι



   Θρήνος ξέσπασε στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης μετά τον τραγικό θάνατο ενός κοριτσιού μόλις 14 μηνών κάτω από τις ρόδες ενός φορτηγού! Το θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε χθες το πρωί, όταν η άτυχη μικρούλα που βρισκόταν στο μαγαζί του πατέρα της, διέφυγε από την προσοχή του και μπήκε κάτω από το όχημα που το πάτησε. 



Ο 35χρονος οδηγός του φορτηγού είχε παρκάρει έξω από το κατάστημα του πατέρα του παιδιού, στην οδό 25ης Μαρτίου, για να ξεφορτώσει εμπορεύματα. Οταν τελείωσε τη δουλειά του, άρχισε να συνομιλεί με τον ιδιοκτήτη τού μαγαζιού, ο οποίος είχε πλάι του την κορούλα του. Κάποια στιγμή, δίχως να το αντιληφθεί, το κοριτσάκι έφυγε από δίπλα του, βγήκε στον δρόμο και μπήκε μπουσουλώντας κάτω από το μεγάλο όχημα. Οταν οι δύο άνδρες τελείωσαν τη συζήτησή τους, ο οδηγός ανέβηκε στο φορτηγό και έβαλε μπροστά για να φύγει, δίχως να φαντάζεται τι κακό επρόκειτο να προκαλέσει άθελά του.
Οταν ξεκίνησε, το κοριτσάκι που κρυβόταν κάτω από το όχημα τραυματίστηκε βαριά, ενώ ο κόσμος που βρισκόταν εκεί και αντιλήφθηκε τι έγινε, έτρεξε στο σημείο για να προσφέρει βοήθεια. Στο σημείο επικράτησε πανικός και έντρομοι οι αυτόπτες μάρτυρες ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου παρέλαβε το αγγελούδι για να το μεταφέρει στο νοσοκομείο. Δυστυχώς, το κοριτσάκι υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά του αφήνοντας την τελευταία του πνοή μέσα στο ασθενοφόρο κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Σε κατάσταση σοκ ο 35χρονος οδηγός του φορτηγού συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ προανάκριση διενεργεί το Α' Τμήμα Τροχαίας Θεσσαλονίκης.
Espressonews.gr