Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Δείτε το νέο χόμπι της Ρούλας Κορομηλά



   Επέστρεψε στην τηλεόραση σε έναν ρόλο τελείως διαφορετικό... Η Ρούλα Κορομηλά επέλεξε να καθίσει στην καρέκλα του κριτή, αφήνοντας πίσω τις εποχές της παρουσίασης και απέδειξε ότι είναι εξίσου καλή. 


Η παρουσιάστρια κάθε Τετάρτη δείχνει όλο και πιο εντυπωσιακή στο νέο σόου του ΜEGA “J2US” και σε αυτό έχει συμβάλλει και η καλή φυσική της κατάσταση.

Η Ρούλα Κορομηλά έχει ξετρελαθεί με το νέο της χόμπι, που δεν είναι άλλο από το ποδήλατο. Αρκετές φορές την εβδομάδα φοράει την αθλητική της φόρμα και μαζί με τον προσωπικό της γυμναστή αθλείται απολαμβάνοντας παράλληλα την φύση.

Η παρουσιάστρια βέβαια έχει δικό της γυμναστήριο, στο σπίτι όπου διαμένει και φροντίζει να κάνει και σε αυτό καθημερινά ασκήσεις που την βοηθούν να διατηρήσει την φόρμα της. Ακόμη έχει συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής, το οποίο και προσπαθεί να το ακολουθεί πιστά, ώστε το καλοκαίρι να την βρει σε άψογη φόρμα.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού “HELLO” την απαθανάτισε μαζί με τον personal trainer που την προπονεί, σε μία από τις βόλτες της με το ποδήλατο.

Αυτό είναι το νέο χόμπι της Ρούλας Κορομηλά