Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Πρώτος στόχος: η κατάκτηση του Κυπέλλου

 

   Ραντεβού για σήμερα το απόγευμα έχουν στον ΠΑΟΚ

  

     Η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, στον σαββατιάτικο (26/04, 20:00) τελικό με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, αποτελεί τον πρώτο στόχο του ΠΑΟΚ για το υπόλοιπο της σεζόν. 



Οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου του Βορρά» επιστρέφουν σήμερα το απόγευμα στις προπονήσεις, ύστερα από το διήμερο ρεπό που πήραν από τον Γιώργο Γεωργιάδη για να ξεκουραστούν και να περάσουν τις Άγιες μέρες του Πάσχα με τις οικογένειές τους.

Ο Έλληνας τεχνικός, όμως, δεν υπολογίζει τρεις σημαντικούς ποδοσφαιριστές εν όψει της προσεχούς αναμέτρησης. Πρόκειται για τους Κατσουράνη, Αθανασιάδη και Νάτχο, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι και δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα για την κατάκτηση του τροπαίου. Επίσης, εκτός πλάνων είναι και ο Μαντούρο, ο οποίος θα συνεχίσει το πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθεί.

Τις τρεις παραπάνω απουσίες ο 41χρονος προπονητής σκοπεύει να τις καλύψει ως εξής ο Σαλπιγγίδης θα πάρει τη θέση του Αθανασιάδη στην κορυφή της επίθεσης, με τον Λούκας να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα και να παίζει στα πλάγια. Αντί του Νάτχο είναι πιθανό να παίξει ο Βούκιτς, ενώ το κενό του Κατσουράνη θα καλυφθεί με τους Κάτσε και Λάζαρ.

Οι Θεσσαλονικείς θα ξεκινήσουν από σήμερα να ανεβάζουν στροφές, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμοι να διεκδικήσουν τον πρώτο από τους δύο στόχους τους. Ο άλλος είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης στη διαδικασία των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας και η εξασφάλιση του «εισιτήριου» που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Εν τω μεταξύ, τη Μεγάλη Πέμπτη συμμετείχε στην προπόνηση ο Ντανίλο, ο οποίος θα περάσει από το «μικροσκόπιο» των υπευθύνων τις προσεχείς ημέρες και αν πείσει για τις ικανότητές του, θα αποκτηθεί.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός είχε αποκαλύψει πως τον Γενάρη είχε ενδιαφερθεί ο Ολυμπιακός, αλλά η Μέταλουργκ Ντόνετσκ – από την οποία αποχώρησε – ζητούσε 5 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Για τον 24χρονο παίκτη φέρεται να μεσολάβησε ο Σωτήρης Μπαλάφας, ο οποίος βρίσκεται στην Ουκρανία και αγωνίζεται στην Χοβέρλα Ουζχορόντ. Ο Έλληνας μεσοαμυντικός παρουσιάζεται να είπε τα καλύτερα λόγια για τους «ασπρόμαυρους» και έτσι ξεκίνησε η δοκιμή του στη Νέα Μεσημβρία.

Πηγή: sport-fm.gr