Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Μανωλίδου – Γεωργιάδης: Δείτε τον νεογέννητο γιο τους!



Τρυφερές στιγμές με το νέο μέλος της οικογένειάς τους, τον μόλις 1,5 μηνός γιο τους, μοιράστηκαν η Ευγενία Μανωλίδου και ο Άδωνις Γεωργιάδης στην πρώτη τους οικογενειακή έξοδο μετά τη γέννησή του. 

Η 39χρονη μαέστρος και ο 41χρονος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας απαθανατίστηκαν το απόγευμα της Τρίτης 15 Ιουλίου, μία ημέρα πριν σαραντίσει ο μικρός, στο κατάστημα βρεφικών ειδών New Baby City στο Μαρούσι.

«Παρόλο που η Ευγενία είχε πραγματοποιήσει κάποιες σύντομες εξόδους με το μωρό σε αποστάσεις κοντά στο σπίτι της οικογένειας, αυτή ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκαν μαζί σε έναν άλλο χώρο» σχολιάζει στο περιοδικό ΟΚ! φιλικό πρόσωπο της οικογένειας, συμπληρώνοντας: «όταν χρειάζεται να λείψει για λίγο από το σπίτι, για ψώνια ή άλλες δουλειές, η Ευγενία προτιμάει να αφήνει το παιδί με τα αδέλφια του, και κυρίως τα δύο μεγαλύτερα, τον 19χρονο Αλέξανδρο και τη 17χρονη Θεοδώρα που παίζουν μαζί του, του τραγουδάνε και τον φροντίζουν».

Στο πλευρό της είναι ο σύζυγός της Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος αρκετά βράδια ξενυχτάει μαζί της ή κοιμίζει το μωρό προκειμένου εκείνη να ξεκουραστεί.

«Αυτή τη φορά είμαι πιο ήρεμη σε σχέση με τις προηγούμενες που έγινε μητέρα. Το βλέπω κυρίως τα βράδια, που ακόμη και με τον Περσέα, η υπομονή μου είχε εξαντληθεί γρήγορα. Τώρα έχω άπειρη υπομονή» παραδέχεται η 39χρονη μαέστρος στο ΟΚ!.

Δείτε φωτογραφίες












govastileto