Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Τι κάνει σήμερα ο Μανωλάκης από το Καφέ της Χαράς;



Τι κάνει σήμερα ο «Μανωλάκης» από το θρυλικό «Καφέ της Χαράς»; Ο Πάρης Σκαρτσολιάς, ο τότε χαριτωμένος δωδεκάχρονος «γιος» του «δημάρχου Περίανδρου Πώποτα», τον οποίο υποδυόταν ο Χάρης Ρώμας, είναι σήμερα ένας γοητευτικός νεαρός που θέλει να ανοίξει το δικό του... 

σχολείο για παιδιά με ειδικές ανάγκες!

Με το που τελείωσαν τα γυρίσματα της σειράς που προβάλλεται έως σήμερα, σημειώνοντας μάλιστα σημαντική τηλεθέαση, ο Πάρης ασχολήθηκε με τις σπουδές του και αποστασιοποιήθηκε πλήρως από τον χώρο της showbiz. Στον τηλεοπτικό στίβο άλλωστε μπήκε σε μια... άγουρη ηλικία και όπως συμβαίνει με κάθε λεγόμενο «παιδί-θαύμα», χωρίς να συνειδητοποιεί τι ακριβώς συνέβαινε στη ζωή του. Μάλιστα, τα πρώτα χρόνια που εκτέθηκε στο «γυαλί» ως «Μανωλάκης» δεν αισθανόταν και τόσο άνετα, καθώς η αναγνωρισιμότητα ήταν μάλλον κουραστική για ένα παιδί που φυσιολογικά θα έπρεπε να έχει μια ανέμελη ζωή.

«Κουράστηκα»

«Λόγω της μικρής ηλικίας που είχα τότε τα πράγματα ήταν κουραστικά, αφού έπρεπε να συνδυάσω τη δουλειά στα γυρίσματα με το σχολείο και το φροντιστήριο αγγλικών που πήγαινα. Επίσης οι αντιδράσεις του κόσμου που με αναγνώριζε στον δρόμο δεν ήταν για μένα κάτι τόσο ευχάριστο...» υποστηρίζει ο ίδιος και συμπληρώνει ότι στον δρόμο αυτό που συνήθως τον ρωτούσαν ήταν αν πραγματικά είχε δεσμό με τη «Βάλια», την «κόρη της Χαράς», με την οποία τότε έκανε παρέα στη σειρά!

Ο Πάρης έκανε σπουδές στον τομέα της προσχολικής αγωγής για παιδιά με ειδικές ανάγκες, με σκοπό να φτιάξει κάποια στιγμή το δικό του σχολείο. Οπως λέει ο ίδιος, μπορεί να είναι παιδικός σταθμός, νηπιαγωγείο ή και δημοτικό ακόμη. Πάντως η κάμερα -έστω ερασιτεχνική- δεν απουσιάζει εντελώς από τη ζωή του, καθώς μαζί με τον φίλο του Απόστολο Μιχαηλίδη παρουσιάζει στο YouTube μια χιουμοριστική εκπομπή με γενικό τίτλο «Οι Αδιόρθωτοι», ασχολούμενοι με διάφορα θέματα της καθημερινότητας.


Espressonews.gr