Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Ρομαντικός γάμος στο Παρίσι!



Η επίσκεψη στη Eurodisney, οι ρομαντικοί περίπατοι στον πύργο του Αϊφελ και τα καταστήματα της λεωφόρου των Ηλυσίων Πεδίων έφεραν και τα κουφέτα. Εξάλλου αναμφισβήτητα το Παρίσι είναι ένας προορισμός που γεννά ή αναζωογονεί τον έρωτα.
Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς παντρεύτηκαν μυστικά στην πόλη του φωτός και πλέουν πια σε πελάγη ευτυχίας! Το πρώην τοπ μόντελ, παρουσιάστρια και ιδιοκτήτρια του Fashion Workshop και ο «Mr Fresh» αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους υπό άκρα μυστικότητα.

«Είμαστε και οι δύο πολύ ευτυχισμένοι. Ηταν μια υπέροχη προσωπική μας στιγμή!» αρκέστηκε να πει η Βίκυ Καγιά στην «Espresso».

Πάντως στο μυστήριο δεν ήταν παρόντες οι γονείς του γαμπρού, ούτε της νύφης, αφού το ζευγάρι ήθελε η τελετή να γίνει σε πάρα πολύ κλειστό κύκλο. Βρέθηκαν εκεί όμως τα δύο παιδιά του Ηλία από τον πρώτο του γάμο, που αγαπούν πολύ τη Βίκυ, όπως και εκείνη τούς έχει αδυναμία.

Θρησκευτικός

«Ο γάμος ήταν θρησκευτικός και πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 Ιουλίου στον ορθόδοξο ναό του Αγίου Στεφάνου στο Παρίσι. Ηταν έκπληξη και για την ίδια τη Βίκυ! Το ζευγάρι είχε ταξιδέψει στο Παρίσι μαζί με τα παιδιά του Ηλία για να επισκεφτούν τη Eurodisney. Η Βίκυ φόρεσε ένα μακρύ, ιβουάρ βραδινό φόρεμα Lanvin και μαύρα πέδιλα Azzedine Alaia. Το μπουκέτο, το οποίο αποτελούνταν από ροζ παιώνιες, επιμελήθηκε η Βαλεντίνη Κρασσά, αδελφή του γαμπρού, μέσω του νέου brand Secret Garden που έχει δημιουργήσει» αποκαλύπτει στην «Espresso» άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Η Βίκυ μετά το διαζύγιό της από τον Νίκο Κριθαριώτη και ο Ηλίας στην αρχή έκαναν απλώς παρέα, όμως στη συνέχεια διαπίστωσαν πως έχουν πολλά κοινά και άρχισαν να μένουν μαζί. Τελικά αποφάσισαν να προχωρήσουν τη σχέση τους ένα βήμα παραπέρα.
Espressonews.gr