Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Βρήκε… βοηθό στο πρόσωπο του σκύλου της



Ηλικιωμένη πάσχει από ασθένεια που της απαγορεύει πολλές καθημερινές κινήσεις  

Ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και αν διαθέτει και… ταλέντο γίνεται και ο καλύτερος βοηθός του. αυτό συμβαίνει στην περίπτωση μιας 75χρονης γυναίκας από το Σάσεξ, η οποία δεν μπορεί να τα καταφέρει μόνη της με τις δουλειές του σπιτιού και την βοηθά η σκυλίτσα της!


Μη φανταστείτε ότι κάνει λίγα πράγματα. Η Κλόι όσο μεγαλόσωμη είναι, άλλο τόσο ικανή είναι. Η Χέιζελ Κάρτερ πάσχει από μια ασθένεια που εξασθενεί το μυϊκό σύστημα και έτσι δεν μπορεί να κάνει κάποιες κινήσεις, κουράζεται εύκολα και χρειάζεται βοήθεια. Έτσι, αποφάσισε να μάθει τον σκύλο της να κάνει ορισμένα πράγματα. Μετά από μερικά μαθήματα, η Κλόι τη βοηθά στο μαγείρεμα, στο καθάρισμα, αλλά και στην περιποίηση του κήπου.

Παράλληλα, της μεταφέρει τα ψώνια, της κρατά μέχρι και την τσάντα, μαζεύει τα μπιζέλια από τον κήπο, της φέρνει το φαράσι, βάζει τα ρούχα στο πλυντήριο και κουβαλάει διάφορα αντικείμενα, ενώ βοηθά την ιδιοκτήτρια της και στο να βγάλει τα παπούτσια και τις κάλτσες της για να μη σκύβει. Κι όμως, όλα αυτά τα κάνει η τετράχρονη σκυλίτσα, η οποία αποδεικνύεται άριστη μαθήτρια και ακόμη καλύτερη βοηθός. Μάλιστα, μαζεύει μόνη της και τα παιχνίδια της.

«Ξέρει πάντα τι χρειάζομαι και το κάνει χωρίς να της το πω», λέει η Κάρτερ στην Mail, η οποία είναι ενθουσιασμένη. Παράλληλα, εξήγησε ότι για να τη βοηθήσει να μάθει την αντάμειβε όταν έκανε κάτι σωστά και έτσι έμαθε. «Είναι ο καλόκαρδος γίγαντας μου», τονίζει η 75χρονη γυναίκα.













newsbeast.gr