Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Κινέζος που παρήγγειλε 30 Rolls-Royce Phantom








    Ο Stephen Hung, ένας διάσημος και γκλάμουρους Κινέζος επιχειρηματίας, παρήγγειλε στην Rolls-Royce, 30 Phantom, καθιστώντας τον μεγαλύτερο στόλο του πολυτελούς αυτοκινήτου.

Οι... 

Phantom δεν είναι οι «απλές», αλλά αυτές με τα μακρύ μεταξόνιο (Extended Wheelbase), με δύο από αυτές να αποτελούν τις πιο ακριβές που έχει κατασκευάσει ποτέ η βρετανική εταιρία, καθώς και οι δύο διαθέτουν πολλά κιλά χρυσού, τόσο στο εσωτερικό τους, όσο και στο εξωτερικό.



Σύμφωνα με το autoblog.gr, η Rolls-Royce αρνήθηκε να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες για τις bespoke Phantom, αλλά επιβεβαίωσε ότι τα αυτοκίνητα θα έχουν μοναδικά ρολόγια σχεδιασμένα από την Graff Luxury Watches, ενώ από τις φωτογραφίες βλέπουμε ότι θα διαθέτουν και ραμμένα προσκέφαλα, ουρανό με άστρα και ειδικό πίνακα οργάνων.







Τα αυτοκίνητα θα χρησιμοποιούνται για το ολοκαίνουριο ξενοδοχείο Louis XIII στο Μακάο, που θα ανοίξει το πρώτο μισό του 2016.





Ο Stephen Hung δήλωσε για την συγκεκριμένη παραγγελία: «Το Μακάο αναπτύσσεται ραγδαία στην πιο πολυτελή πρωτεύουσα του κόσμου και μας τιμά να έχουμε την ευκαιρία να προσθέσουμε πολλές διακρίσεις στο Μακάο, όπως το μεγαλύτερο στόλο Rolls-Royce Phantom στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των δύο πιο πολυτελών αυτοκίνητων που έχει κατασκευαστεί ποτέ η Rolls-Royce. Το Louis XIII και η Rolls-Royce Motor Cars μοιράζονται την ίδια φιλοσοφία: να παραδώσουν την τέλεια εμπειρία στους πιο απαιτητικούς πελάτες του κόσμου.






ΠΗΓΗ: autoblog.gr