Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ''ΠΡΙΝ Ο ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΑΛΗΣΕΙ ΤΡΕΙΣ...... ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ'' ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΦΑΡΜΑΚΗ








Κύριε Φαρμάκη, θέλοντας να φρεσκάρω την επιλεκτική σας μνήμη και προς αποκατάσταση της αλήθειας και μόνον αυτής, είμαι υποχρεωμένος να σας θυμίσω τα κάτωθι :
α. Κατά την πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου μας, (μόλις πριν δέκα ημέρες) μεταξύ των άλλων έλαβαν χώρα ψηφοφορίες μεταξύ των μελών της αντιπολίτευσης για την ανάδειξη μελών αυτής, για τις επιτροπές ποιότητας ζωής, οικονομική επιτροπή κλπ, όπως ορίζει ο νόμος.
Έχοντας υπόψη σας τους συσχετισμούς των δυνάμεων μεταξύ των συνδυασμών της αντιπολίτευσης και ξεχνώντας τη διαδημοτική εκπροσώπηση της οποίας γίνατε υπέρμαχος ξαφνικά, ο... 


συνδυασμός σας αποφάσισε να εκπροσωπηθεί μόνον αυτός στις παραπάνω επιτροπές όπως και τελικά έγινε.
β. κατά την δεύτερη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου μεταξύ των άλλων, έλαβαν χώρα ψηφοφορίες για την ανάδειξη μελών της αντιπολίτευσης των επιχειρήσεων του Δήμου μας όπως ορίζει ο νόμος, με μία όμως διαφορά αυτή τη φορά. Στις ψηφοφορίες έχει δικαίωμα ψήφου όλο το σώμα.
Πριν από την επίμαχη ψηφοφορία για την ανάδειξη μελών της ΔΕΑΔΟ ΑΕ, σας θυμίζω ότι έλαβε χώρα η ψηφοφορία για την ανάδειξη μελών της ΔΕΑΝΟ. Κάθε συνδυασμός της αντιπολίτευσης έχει δικαίωμα να προτείνει δύο δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης.
Σας θυμίζω την πρότασή σας προς το σώμα, για την εκπροσώπηση της αντιπολίτευσης στη παραπάνω επιχείρηση.
Οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Σ. Νούλα και Αρ. Ρεμπατσιός.
Προφανώς αγνοείται τους συσχετισμούς των δυνάμεων μεταξύ των συνδυασμών της αντιπολίτευσης.
Παρόλα αυτά και με σύμμαχο τη ψήφο σχεδόν σύσσωμης όλης της συμπολίτευσης η πρότασή σας πέρασε αγνοώντας την δική μου υποψηφιότητα.
Συμπέρασμα κύριε Φαρμάκη,
Ο Αλέκτωρ λάλησε πολύ πριν τις τρεις..........για εσάς.
Στη συνέχεια έλαβε χώρα η επίμαχη ψηφοφορία για την ανάδειξη μελών της αντιπολίτευσης για τη ΔΕΑΔΟ ΑΕ.Σας θυμίζω την πρότασή σας για την εκπροσώπηση της αντιπολίτευσης στην παραπάνω επιχείρηση.
Οι δημοτικού σύμβουλοι κ. Γ. Φαρμάκης και Μ. Τσιμήτρη.
Ούτε σε αυτήν σας τη πρόταση διακρίνω κάπου τη διαδημοτική εκπροσώπηση Κ. Φαρμάκη.
Αποτέλεσμα των επιλογών σας ήταν το σώμα να υπερψηφίσει τις επιλογές των κ. Κ. Δημητριάδη και Κ. Κουρίτα.
Κλείνοντας και σε ότι με αφορά, θέλω να σας ξανατονίσω τούτο, εκφράσεις του τύπου ''προεκλογικές συμμαχίες'' ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΓΙΖΟΥΝ.
Νικόλαος Λαπάτσης
Δημοτικός σύμβουλος δήμου Δίου Ολύμπου