Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Ένα φουτουριστικό πλωτό παλάτι!




    Το νέο γιοτ θα έχει 132 μέτρα μήκος και 60 μέτρα ύψος
   



     Κερδίζοντας τα φώτα της δημοσιότητας με τα ευφάνταστα σχέδια τους, νέα superyachts κάνουν την εμφάνιση τους το ένα μετά το άλλο και υπόσχονται στους υποψήφιους αγοραστές τους πολυτελή ταξίδια σε όλο τον κόσμο!

Ένα...

από αυτά είναι και το Star γιοτ, δημιούργημα του σχεδιαστή σκαφών Igor Lobanov σε συνεργασία με την εταιρεία BMT και τον Alex Malybaev της εταιρείας Firma, που εδρεύει στη Μόσχα.

Το πολυτελές και άκρως εντυπωσιακό σκάφος αναμένεται να αντικρούσει τον κομφορμιστικό σχεδιασμό των γιοτ, που παρέμεινε συντηρητικός και στάσιμος σε σύγκριση με τα φουτουριστικά σχέδια των high-end αυτοκίνητων και άλλων προϊόντων πολυτελείας.



Το νέο γιοτ θα έχει 132 μέτρα μήκος και 60 μέτρα ύψος και θα διαθέτει μια πληθώρα από εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, όπως ένα ελικοδρόμιο, ευρύχωρους εσωτερικούς χώρους και ένα υποβρύχιο κατάστρωμα στη βάση του πλοίου, το οποίο θα συνδέεται με ανελκυστήρα στον όγδοο όροφο και την ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα παρατήρησης.

Η εμφανής έλλειψη εξωτερικών χώρων έχει εγείρει κάποια αρνητικά σχόλια, αλλά η θεαματική του εμφάνιση έχει κλέψει τις εντυπώσεις!



Ο διευθυντής σχεδιασμού του γιοτ, James Roy, τόνισε ότι οι τεχνολογικές εξελίξεις έχουν κάνει δυνατή την δημιουργία ενός τέτοιου σκάφους.

Είμαστε τυχεροί που ζούμε σε μια εποχή όπου η τεχνολογία βοηθά στην υλοποίηση τολμηρών σχεδίων, συμπληρώνει, ενώ διευκρινίζει ότι οι δεν υπάρχουν ακόμα ασφαλείς εκτιμήσεις για το κόστος κατασκευής του.

newsbeast.gr