Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Συντετριμμένη η Δωροθέα Μερκούρη αποχαιρέτησε τον πατέρα της



Έχοντας στο πλευρό της τον πρώην σύζυγό της, αλλά και τον πρώην σύντροφό της, η Δωροθέα Μερκούρη αποχαιρέτησε προχθές το μεσημέρι τον αγαπημένο της πατέρα, Τζοβάνι, σε ηλικία 68 ετών. Το... 

πρώην top model και ηθοποιός είχε ως στήριγμα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής της τον άνδρα με τον οποίο υπήρξε παντρεμένη επί επτά χρόνια, τον ολλανδικής καταγωγής κομμωτή Γουάρντ Σρέγκεχοϊρντ.

Το ζευγάρι μάλιστα έχει αποκτήσει δύο κόρες, τη 13χρονη Electra και την 9χρονη Gaia. Ομως, ανάμεσα στους συγγενείς και τους φίλους ήταν και ο Μάκης Παντζόπουλος, νυν αγαπημένος της Ελένης Μενεγάκη, ο οποίος μετά την κηδεία κατευθύνθηκε προς το Πικέρμι προκειμένου να πάρει τη σύντροφό του μετά την πρεμιέρα της. Η Δωροθέα και ο επιχειρηματίας υπήρξαν ζευγάρι για έξι χρόνια, όταν εκείνος έμενε μόνιμα στη Νέα Υόρκη. Ετσι, ο Παντζόπουλος δεν θα μπορούσε να λείπει από δίπλα της σε μια τόσο θλιβερή περίσταση.

Συντετριμμένη μαζί με την ηθοποιό, που ζει μόνιμα στη Ρώμη, ήταν η αδερφή της Αλεξάνδρα, ενώ οι δύο γυναίκες δέχτηκαν τα συλλυπητήρια από φίλους τους από τον χώρο της showbiz. Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στον καθολικό ναό του Αγίου Διονυσίου στην Πανεπιστημίου και παρόντες ήταν οι σχεδιαστές μόδας Βασίλης Ζούλιας και Περικλής Κονδυλάτος, η make-up artist και δημιουργός αξεσουάρ Apollonia B, ο ηθοποιός Αλέκος Συσσοβίτης κ.ά.
Espressonews.gr