Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

«Υπάρχουν στη σχέση μας διαφωνίες και εντάσεις»





    Ζ. Μακρυπούλια: Μετά από τέσσερα χρόνια γίνεσαι ένα με τον άλλο  

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι μαζί τέσσερα χρόνια και η ηθοποιός και παρουσιάστρια παραδέχεται ότι η σχέση τους έχει διαφωνίες και εντάσεις.

«Δεν... 

σημαίνει ότι δεν υπάρχουν διαφωνίες, ότι όλα είναι ήρεμα και είμαι ζεν. Απλώς, δεν υπάρχει η υπερβολή των καβγάδων, όπου λέγονται ασυναρτησίες. Διαφωνίες και εντάσεις υπάρχουν. Εγώ πάντως δεν πιστεύω πως μία σχέση χωρίς καβγάδες είναι βαρετή. Είναι κάποια τσιτάτα που υιοθετούνται και έτσι περνάει στο υποσυνείδητο του άλλου ότι αν δεν τσακώνεσαι, βαριέται στη σχέση του» ξεκαθαρίζει η γοητευτική ξανθιά ηθοποιός.

Παράλληλα, όπως τονίζει, όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο πολύ γίνεται «ένα» με τον τραγουδιστή: «μετά από τέσσερα χρόνια σε μία σχέση θεωρητικά υγιή, γίνεσαι ένα με τον άλλο . Ζυμώνεσαι μαζί του. Οι δύο εξελίσσονται μαζί και γίνονται ένα. Εξακολουθώ να θαυμάζω το μυαλό του αλλά τώρα πια είναι σαν να λειτουργούμε μ’ ένα μυαλό τις περισσότερες φορές. Το έχουν αυτό οι σχέσεις. Όταν οι άνθρωποι ζούνε μαζί ενώνονται σε πολλά πράγματα».

Τέλος, η ηθοποιός και παρουσιάστρια καλείται να σχολιάσει τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως ο Μιχάλης πριν τη γνωρίσει ήταν κλειστός χαρακτήρας και εκείνη κατάφερε να τον ξεκουμπώσει.

«Πώς να απαντήσω εκ μέρους του; Ίσως να τον ρωτούν περισσότερα πράγματα πλέον. Μεγαλώνοντας αφήνουμε πράγματα στην άκρη και γινόμαστε πιο άνετοι. Δουλεύει από μικρός και έχει μεγαλώσει σ’ αυτό το χώρο. Μπορεί να είχε φοβίες και να ήθελε να προστατεύσει τον εαυτό του», αναφέρει.

newsbeast.gr