Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Μαφιόζικη εκτέλεση






Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών οι οποίοι στις 04.00 τα ξημερώματα άνοιξαν πυρ στο καφέ-μπαρ «Mokarico», στη συμβολή των οδών Χίου και Κρήτης, στην Ομόνοια.

Από τις σφαίρες έπεσε νεκρός ένας άνδρας 44 ετών, Έλληνας και πατέρας δύο παιδιών, ενώ...

τραυματίστηκε μία 21χρονη υπήκοος Αλβανίας, η οποία βρισκόταν δίπλα του και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Στόχος το κατάστημα

Από τις σφαίρες έπεσε νεκρός ένας άνδρας 44 ετών, Έλληνας και πατέρας δύο παιδιών, ενώ τραυματίστηκε και μία 21χρονη γυναίκαΣύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την ΕΛ.ΑΣ., ένα τζιπ με φιμέ τζάμια στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα σταμάτησε μπροστά στο μαγαζί, το οποίο ανήκει σε υπήκοο Αλβανίας, και άνοιξαν πυρ.

Ο συνοδηγός «γάζωσε», με πάνω από οκτώ σφαίρες πυροβόλου όπλου, πιθανότατα καλάσνικοφ, το καφέ-μπαρ, όπου εκείνη τη στιγμή υπήρχαν θαμώνες.

Ο άτυχος 44χρονος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες την ώρα εκείνη, στεκόταν στην είσοδο της πόρτας του καταστήματος με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός από τις σφαίρες. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Το θύμα νωρίτερα βρισκόταν σε άλλο καφέ όπου διασκέδαζε με παρέα. Σύμφωνα με την αστυνομία ο ιδιοκτήτης του «Μοkarico» απουσίαζε.

Οι δράστες, στη συνέχεια, ανέπτυξαν ταχύτητα και εξαφανίστηκαν. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών,, ωστόσο τα κίνητρα παραμένουν άγνωστα.

Έρευνα για την υπόθεση διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.








Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Για το περιστατικό η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

Πρωινές ώρες σήμερα άγνωστοι δράστες που επέβαιναν σε αυτοκίνητο τύπου τζιπ πυροβόλησαν σε κατάστημα-μπαρ στο κέντρο της Αθήνας με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 44χρονου ημεδαπού και τον ελαφρύ τραυματισμό 21χρονης αλλοδαπής υπηκόου Αλβανίας. Προανάκριση διενεργεί η ΔΑΑ.











zougla.gr