Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Το μυστικό για τις τέλειες τηγανιτές πατάτες!



Ξεροψημένες ή χοντροκομμένες, τραγανές και νόστιμες, οι τηγανιτές πατάτες είναι η αγαπημένη λιχουδιά όλων μας!

Οι τηγανιτές πατάτες μπορεί να θεωρούνται από τα πιο γρήγορα- πρόχειρα φαγητά, όμως η σωστή προετοιμασία τους χρειάζεται προσοχή στις λεπτομέρειες και μικρές τεχνικές που θα... 

κάνουν την παραδοσιακή σπιτική συνταγή της γιαγιάς να φαντάζει παιχνιδάκι.

Το λάδι και το τηγάνι όμως δεν είναι αρκετά για να κάνουμε αυτό το φαγητό τέλειο και απολαυστικό.

Θέλει ένα παραπάνω κόλπο που θα τις απογειώσει.

Αφού καθαριστούν και κοπούν, ρίχτε τις πατάτες σε ένα μπολάκι με νερό και λεμόνι για περίπου μισή με μία ώρα. Ύστερα τις σουρώνετε καλά, ρίχνετε λίγο αλάτι και τις ρίχνετε στο τηγάνι.

Θα είναι οι νοστιμότερες πατάτες που έχετε φάει ποτέ!!