Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Εύβοια: Έκλεισε η ταβέρνα του δολοφόνου της σκυλίτσας Μάγκυ

 
   




Το βράδυ της Τετάρτης δημοσιεύτηκαν στο facebook και στη σελίδα My Nea Styra οι φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι...

έκλεισε η ταβέρνα «Κώστας» που ανήκε στον άνδρα, ο οποίος κακοποίησε θανάσιμα μια σκυλίτσα, τη Μάγκυ, στα Νέα Στύρα Εύβοιας στις 17 Ιουλίου. Σύμφωνα με το zoosos.gr ο δολοφόνος της Μάγκυ χρωστούσε μεγάλο ποσό στον ιδιοκτήτη του κτιρίου από ενοίκια.

Ο ιδιοκτήτης του ακινήτου μάλιστα, εμφανίζεται -όπως είπε στο zoosos.gr κάτοικος της περιοχής- να πλήρωσε ο ίδιος τα έξοδα, ώστε να μοιραστούν δωρεάν σουβλάκια στους τουρίστες για να αμβλυνθούν οι εντυπώσεις, μετά το περιστατικό, σκεπτόμενος φυσικά ότι αν η ταβέρνα κλείσει θα χάσει ό,τι του χρωστάει ο δράστης. Η ταβέρνα δούλεψε για λίγο αλλά τελικά το λουκέτο μπήκε καθώς τα χρέη του ιδιοκτήτη της ήταν πολλά και η δυσφήμηση μετά το έγκλημα μεγάλη.

Να σημειωθεί ότι στη Μάγκυ έγινε ευθανασία καθώς ο δράστης είχε θρυμματίσει το κρανίο της χτυπώντας την στο κεφάλι με καρέκλα. Υπενθυμίζεται ότι εις βάρος του δολοφόνου της σκυλίτσας έχει επιβληθεί ήδη διοικητικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ και πως η δίκη του αναμένεται να διεξαχθεί στις 15 Δεκεμβρίου 2014 από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας...

parapolitika.gr