Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Καμμένος: Πιθανώς να υπήρχε σχέδιο δολοφονίας του Καραμανλή




   Το σχέδιο παρακολούθησης και την πιθανή δολοφονία του Κώστα Καραμανλή κατήγγειλε ο Πάνος Καμμένος από το βήμα του συνεδρίου του ΙΓΜΕ. Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τόνισε πως μετά την υπογραφή των... 

ενεργειακών συμφωνιών ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Ρωσία δρομολογήθηκε ένα σχέδιο αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης Καραμανλή που κατέληγε στην απόπειρα δολοφονίας του πρώην Πρωθυπουργού.

«Η κυβέρνηση στην οποία συμμετείχα, η κυβέρνηση Καραμανλή, έκανε μεγάλες προσπάθειες για να γίνει μια γεωπολιτική γέφυρα η Ελλάδα μεταξύ Ρωσίας και Δύσεως. Η υπογραφή μεταξύ του Κώστα Καραμανλή και του Προέδρου Πούτιν για τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, η ενίσχυση του South Stream και η υπογραφή της διαδρομής του South Stream, που έγινε το 2007, οδήγησε σε ένα σχέδιο αποσταθεροποίησης της συγκεκριμένης κυβέρνησης που ακόμα διερευνάται από την ελληνική δικαιοσύνη.

Έχουμε ξεκάθαρα μια απόπειρα παρακολούθησης, πιθανώς και σχέδιο δολοφονίας κατά του πρώην Πρωθυπουργού, το περίφημο σχέδιο ‘Πυθία’, που απετράπη λόγω της εμπλοκής των υπηρεσιών ασφαλείας της Ρωσίας, οι οποίες συνέδραμαν τότε για την ασφάλεια του τότε Πρωθυπουργού», είπε ο κ. Καμμένος αφήνοντας αιχμές και για άλλα γεγονότα, στα οποία δόθηκε διαφορετική εξήγηση εκείνη την εποχή, όπως οι πυρκαγιές του 2007 ή τα επεισόδια στην Αθήνα το 2008.