Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

«Βλέπει Πέροβιτς η ΑΕΚ»


 
  Στο στόχαστρο της «ένωσης» ο 25χρονος επιθετικός  

Στην ΑΕΚ έχουν αρχίσει ήδη – μέσω των επίσημων υποχρεώσεων – να ετοιμάζονται για την επιστροφή, όμως παράλληλα «χτίζουν» και την επόμενη μέρα κρατώντας τις μεταγραφικές πόρτες ανοιχτές για ενδιαφέρουσες περιπτώσεις.

Στα... 

πρώτα ονόματα που προστέθηκαν στο «κιτρινόμαυρο» προσκήνιο βρίσκεται αυτό του Σλάβκο Πέροβιτς. Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της σερβικής ιστοσελίδας «sportske.net», αναφέρει πως ο 25χρονος επιθετικός εξετάζεται από την ΑΕΚ, που μάλιστα είναι σε θέση να τον αποκτήσει από τον ερχόμενο Ιανουάριο (ως ελεύθερο) και μάλιστα εύκολα.

O Πέροβιτς αγωνίζεται στην Ραντ Βελιγραδίου, από την οποία μένει ελεύθερος τον ερχόμενο Ιανουάριο, έχοντας 8 συμμετοχές και 2 γκολ. Μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και την περσινή σεζόν αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στην Β΄ κατηγορία της Τουρκίας, πετυχαίνοντας 19 με τη φανέλα της Μανίσασπορ.

«Ο Πέροβιτς αποχωρεί ως ελεύθερος τον Ιανουάριο και ανάμεσα στους πιθανούς προορισμούς του βρίσκεται η ΑΕΚ. Αν πάλι αναρωτιέστε πως η ΑΕΚ υποβιβάστηκε…. Αυτό συνέβη επειδή καθάρισε τα χρέη της και τώρα επιστρέφει στην μεγάλη κατηγορία. Προετοιμάζεται για νέο γήπεδο και σημειώνει νίκες στην κατηγορία που βρίσκεται. Έτσι όπως είναι τα πράγματα τώρα η επιστροφή φαίνεται πως θα είναι μια τυπική διαδικασία, πράγμα που μπορεί να κάνει εύκολη την υπόθεση Πέροβιτς τον προσεχή Ιανουάριο», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Πηγή: Sport-fm.gr