Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Φώναζε "πουτ@@@ς θα σας σκοτώσω για να με θυμάστε" ο Αλβανός μακελάρης του Μικρολίμανου



11 άνθρωποι τραυματίστηκαν εκείνο το βράδυ. Από θαύμα και από την αντίδραση ενός 39χρονου και του DJ του μαγαζιού, δεν υπήρχαν νεκροί. Αυτό λένε άνθρωποι που έζησαν τον τρόμο από τις σφαίρες του Αλβανού κακοποιού και οι οποίοι βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης στα δικαστήρια του Πειραιά για να τον δουν από κοντά. Αλλά άργησαν 10 λεπτά.

Μιλώντας... 

όμως με τους δημοσιογράφους, περιέγραψαν καρέ κατά τις στιγμές πριν και μετά την επίθεση με το Καλάσνικοφ.

Ο Μπάκο ήταν στο μαγαζί μαζί με άλλα δυο άτομα. Εκείνοι ήταν εριστικοί με τους πελάτες, έσπρωχναν και στραβοκοιτούσαν τον κόσμο. Εκείνος, αντίθετα, ήταν ήρεμος. Μίλησε με δυο κοπέλες, μια από τους πελάτες και μια χορεύτρια.

Το προσωπικό του μαγαζιού λέει πως δεν ήταν μεθυσμένος. Αντίθετα, η ομιλία του ήταν σταθερή και έδειχνε έναν άνθρωπο που ήξερε ακριβώς τι έκανε. Δεν υπήρξε κανένα επεισόδιο στο μαγαζί. Ο δράστης μίλησε, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, για αρκετή ώρα στο κινητό του έξω από το μαγαζί. Έφυγε και ξαφνικά επέστρεψε με το Καλάσνικοφ στα χέρια.

Ο πρώτος που τον είδε να πλησιάζει οπλισμένος ήταν ο 39χρονος τραυματίας. Μπήκε μπροστά του χωρίς να το σκεφτεί, ύψωσε τα χέρια και κλείνοντας την είσοδο του είπε: "Ώπα μεγάλε, τι πας να κάνεις;".



Ο 31χρονος όμως ήταν αποφασισμένος. Δεν μίλησε. Τον πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής και μπήκε μέσα στο μαγαζί. Επόμενος "στόχος" του ο ντι τζέι. Τον πυροβόλησε για να σταματήσει να παίζει μουσική και άρχισε να φωνάζει "πουτ@@@ς θα σας σκοτώσω όλους για να με θυμάστε".

Όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες, ο δράστης ήταν τόσο ψύχραιμος και αποφασισμένος που πυροβολούσε με σταθερό χέρι και αλλάζοντας και γεμιστήρα.

Όπως είπε ένας από τους πελάτες του μαγαζιού "αν δεν έμπαινε μπροστά ο 39χρονος και δεν του έβαζε μπροστά το πάσο αλλά και αν ο dj δεν του πετούσε ένα τασάκι με σκοπό να τον τραυματίσει, θα θρηνούσαμε θύματα".