Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ : "ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝA ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ"


 
    Στην Κατερίνη σε καφέ του πεζόδρομου της Γεωργάκη Ολυμπίου έκανε στάση σήμερα το απόγευμα ο επικεφαλής του κόμματος "Τελεία" Απόστολος Γκλέτσος, συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματός του, ύστερα από μια τριήμερη περιοδεία στη Θράκη και στην Ανατολική Μακεδονία.

Ο κ. Γκλέτσος συναντήθηκε με τοπικά στελέχη και φίλους της "Τελείας" και έκανε δηλώσεις όπου μεταξύ άλλων τόνισε ότι : "Η "Τελεία" δεν έχει άλλο σκοπό από αυτό που λέει το όνομά της :  'Να μπει μία τελεία σε όλο αυτό το κακό συναπάντημα". Όμως δεν είμαστε καταγγελτικό κόμμα, είμαστε ένα κόμμα με... 


θέσεις, απόψεις και υλοποιήσιμα προγράμματα σε όλους τους τομείς.



Ο Απόστολος Γκλέτσος είπε ότι στην Ελλάδα μετά τη μεταπολίτευση ξεκίνησε ένας ιδιόμορφος και ιδιότυπος εμφύλιος πόλεμος. Τεχνηέντως μας ξεχώρισαν σε "πράσινους" και "μπλε". Αυτό ήταν μια πολυτέλεια που δεν την είχαμε ανάγκη και πάνω σε αυτή την πολυτέλεια χτίστηκαν πολιτικές καριέρες και όχι μόνο και πολύ μεγάλες περιουσίες. 
  Δεν παρήχθη πολιτική για το λαό.     Δεν έγιναν οι ενέργειες εκείνες προς όφελος των πολλών, του λαού, της χώρας και της πατρίδας. Παρήχθησαν πολιτικές κομματικές για τους ημετέρους και πολιτικές τις περισσότερες φορές και με το χειρότερο τρόπο, προσωπικές. 
  Με όλα αυτά εδέσποσε η διαφθορά και η γραφειοκρατία για να μπορούν να ταΐζονται σε καθημερινή βάση οι κομματικοί στρατοί, δηλαδή οι άνθρωποι που είχαν τοποθετηθεί από τα κόμματα επικεφαλής σε διάφορες υπηρεσίες για να μπορέσουν να χαρατσώνουν τον ελληνικό λαό, από τον απλό πολίτη που ζητούσε να πάρει ένα χαρτί μέχρι τον επιχειρηματία που ζητούσε να κάνει μια επένδυση. 
  


  Με αυτά, με τούτα και με τα άλλα φτάσαμε πέντε εκατομμύρια Έλληνες να είναι κάτω από τα όρια της φτώχειας. Η μεσαία τάξη, η ραχοκακαλιά και η ατμομηχανή της κοινωνίας δυστυχώς δεν υπάρχει πια. Ακόμα και οι πλούσιοι, με τους οποίους εμείς δεν έχουμε τίποτα, αλλά θα τους βοηθήσουμε να φέρουν τα λεφτά και να κάνουν επενδύσεις, για να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας, ακόμα και αυτοί ζουν σε ένα περιβάλλον αβεβαιότητας και ζητούν να φύγουν από τη χώρα.

Αυτοί οι άνθρωποι που τα τελευταία σαράντα χρόνια μας κυβέρνησαν ήταν μια πολιτική μαφία που βασάνισαν, έκλεψαν και εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό και πρέπει να φύγουν πριν έλθει η πλήρης κατάρρευση".