Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Πέντε εντυπωσιακά rooftop bars



   Απολαμβάνεις το ποτό σου με πανοραμική θέα
  Ένα από τα θετικά της εμμονής των ανθρώπων με την κατασκευή πανύψηλων κτιρίων είναι και οι… εντυπωσιακές ταράτσες τους, από τις οποίες μπορεί κανείς να απολαύσει ένα δροσιστικό ποτό και μια μοναδική θέα στην πόλη από ψηλά!

Εντάξει μπορεί να μη συναγωνίζονται τα αντίστοιχα… 

beach bars, ωστόσο τα rooftop bars αποτελούν την ιδανικότερη επιλογή για μια ξεχωριστή «απόδραση»… εντός των τειχών!

Κι αν δεν σας πείσαμε ήδη, δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες από μερικά από τα πιο εντυπωσιακά μπαρ σε ταράτσες στον κόσμο:

1. Sir Elly's Terrace - Ξενοδοχείο The Peninsula Shanghai, Σαγκάη



Με θέα 270 μοιρών στον ποταμό Huangpu, το συγκεκριμένο μπαρ εγγυάται ότι δε θα μετανιώσετε ποτέ την επιλογή σας να απολαύσετε το ποτό σας εκεί.

2. Conservatory Lounge & Bar – Ξενοδοχείο Ararat Park Hyatt Moscow, Μόσχα



Προσφέρει μία από τις καλύτερες πανοραμικές θέες στη ρωσική πρωτεύουσα, με το Κρεμλίνο να ξεχωρίζει στο βάθος. Μην παραλείψετε μια επίσκεψη, αρκεί να… το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες.

3. Vertigo and Moon Bar, Ξενοδοχείο Banyan Tree Bangkok, Μπανγκόκ



Όπως αποκαλύπτει και το όνομά του… το συγκεκριμένο μπαρ δεν πρέπει να το επισκεφθείτε αν υποφέρετε από υψοφοβία! Εκτός κι αν μπορείτε να παρηγορηθείτε από τους γευστικούς θαλασσινούς μεζέδες και τις ψητές μπριζόλες που μπορείτε να απολαύσετε δύο ορόφους παρακάτω (61ος όροφος) πριν ανεβείτε και πάλι στον 63ο για το ποτό σας.

4. Le Bain, Ξενοδοχείο The Standard, Νέα Υόρκη



Φιλοξενεί πολύ συχνά διάσημους DJs και… η ταράτσα παίρνει «φωτιά»! Μπορείτε να ζητήσετε από το προσωπικό να σας φέρουν κιάλια για να φέρετε το Μανχάταν ακόμη πιο κοντά… στα μάτια σας!

5. Coq D'Argent – Εστιατόριο, Λονδίνο



Βρίσκεται στην περιοχή Bank του Λονδίνου, με θέα στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου. Η ταράτσα διαθέτει ένα μικρό καταπράσινο κήπο, με γκαζόν και φράχτες από καλλωπιστικά φυτά. Μπορείτε να καθίσετε κάτω στο γρασίδι και να απολαύσετε το ποτό σας, νομίζοντας ότι είστε στην εξοχή… κι ας είστε στην «καρδιά» της αγγλικής πρωτεύουσας.