Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Γιάννενα : Έστησαν ενέδρα σε μαθητές του Λιτοχώρου κρατώντας καδρόνια


 



    «Θερμό επεισόδιο» με πρωταγωνιστές ανήλικους μαθητές, σημειώθηκε χθες το βράδυ στα Ιωάννινα σύμφωνα με το epirusgate.blogspot.gr. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια νυχτερινής διασκέδασης μαθητών από σχολείο του Λιτόχωρου Πιερίας, που πήγαν εκδρομή στα Γιάννενα.

Ορισμένοι από τους εν λόγω μαθητές και μια παρέα τριών νεαρών, φιλονίκησαν για άγνωστη μέχρι στιγμής... 

αιτία εντός νυχτερινού κέντρου. Λίγη ώρα αργότερα, οι τρεις νεαροί αποχώρησαν από το κέντρο και περίπου στη 1.30 τα ξημερώματα, έφυγαν από το μαγαζί και οι μαθητές.

Οι νεαροί ωστόσο δεν… ξέχασαν τον καβγά, αλλά αντίθετα τους έστησαν ενέδρα στην οδό Ανεξαρτησίας, κρατώντας στα χέρια τους καδρόνια!

Οι μαθητές του σχολείου και οι νεαροί άρχισαν και πάλι να λογομαχούν, εξαπολύοντας εκατέρωθεν ύβρεις. Η συνοδός καθηγήτρια βλέποντας τους νεαρούς με τα καδρόνια να κινούνται απειλητικά προς το μέρος των μαθητών, τηλεφώνησε έντρομη στην αστυνομία. Στο σημείο έσπευσαν αρχικά άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και μόλις οι τρεις νεαροί αντελήφθησαν την παρουσία των αστυνομικών, διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Ακολούθησαν έρευνες σε κεντρικούς δρόμους της πόλης για δυο περίπου ώρες, οι οποίες όμως απέβησαν άκαρπες.

Πηγή: epirusgate.blogspot.gr