Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Επιτυχίων συνέχεια για τους Παλαιστές του ΓΑΣ Οι Ολύμπιοι Κατερίνης

  
  Εξαιρετικές επιδόσεις σημείωσαν οι παλαιστές του ΓΑΣ Οι Ολύμπιοι Κατερίνης στην προκριματική φάση Παμπαίδων Α-Β, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 του Μάρτη στο στο κλειστό γυμναστήριο στα Κουφάλια.
Οι Κατερινιώτες παλαιστές κατέκτησαν 4 μετάλλια. Μάλιστα, συνδύασαν τις εμφανίσεις τους με την πρόκριση τους στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα γίνει στην Κατερίνη 9-10 Μαΐου, πιστοποιώντας πως στο μέλλον μπορούν να σημειώσουν ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.
 

1. 1, Τζανελίτζε Γιώργος 1ος στην Κατηγορία Παμπαίδων Β΄ στα 42 κιλά.

2. 2, Γκίρνης Γιώργος 1ος στην Κατηγορία Παμπαίδων Α΄ στα 59 κιλά.

3. 3, Ιακωβίδης Αναστάσιος 2ος στην Κατηγορία Παμπαίδων Β΄ στα 38 κιλά.

4. 4, Καλαϊτζής Δημήτρης 3ος στην Κατηγορία Παμπαίδων Α΄ στα 85 κιλά.

5. 5, Δασκουλιδης Νικολαος 5ος στην Κατηγορία Παμπαιδων Α’ στα 66 κιλά.

6. 6, Σκαπμαρδώνης Παναγιώτης 5ος στην Κατηγορία Παμπαίδων Α’ στα 73 κιλά.

7. 7, Αντωνιάδης Ναπολέων στην Κατηγορία Παμπαίδων Α’ στα 85 κιλά

8. 8, Ζουρνατσιδης Στεφανος στην Κατηγορία Παμπαίδων Β’ στα 73 κιλά.

9. 9, Τοψικιώτης Ραφαήλ στην Κατηγορία Παμπαίδων Β’ στα 73 κιλά.

10. 10 Τσιρτσάκης Κυριάκος στην Κατηγορία Παμπαίδων Α’ στα 42 κιλά.
 

Οι προπονητές του Συλλόγου Μπατάλας Βασίλης και Παπακωνσταντίνου Κώστας σε τοποθέτηση τους τονίζουν χαρακτηριστικά: «Όλοι οι Αθλητές που προκρίθηκαν είναι από το φυτώριο της ομάδας. Η πληθώρα των παλαιστών της Ομάδας των Ολύμπιων από την Κατερίνη , σε συνδυασμό με τ' αποτελέσματα που έφεραν, φανερώνει τη δουλειά σε βάθος που γίνεται στο Παλαιστικό τμήματα του Συλλόγου, καθώς και το γεγονός ότι αυτή συνδυάζεται με ποιοτικά χαρακτηριστικά. Όλα αυτά βεβαία με την απόλυτη συμπαράσταση των οικογενειών των μικρών παλαιστών \, που χωρίς αυτήν βεβαίως δεν θα ήταν δυνατόν να μπορέσουν να φτάσουν στο επίπεδο που οι μικροί Παλαιστές έχουν καταφέρει να βρίσκονται». Να σημειώσουμε ότι οι Αθλητές που δεν προκρίθηκαν στο Πανελλήνιο Παμπαίδων θα προσπαθήσουν να πάρουν την πρόκριση στην Β΄ φάση της προκριματικής Φάσης που θα γίνει 25 Απριλίου στην Αθήνα ώστε η πολη μας να έχει όσο το δυνατών περισσότερους αθλητές Κατερινιώτες στο Πανελλήνιο που θα γίνει στην πόλη μας
 

Την αποστολή συνόδευσαν ο Έφορος των Ολυμπίων Κατερίνης Διονύσης Νικολάου ο Ψωμιαδης Λάζαρος δάσκαλος της Πάλης με πολλά πανελλήνια πρωτάθληματα στο Ιστορικό του και ο παλιός πρωταθλητής Ελλάδος Χατζησαββίδης Δημήτρης και γονείς των Αθλητών.