Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Άδωνις σε Κωνσταντοπούλου: "Σε βάλαμε μπάστακα στη ζωή μας;"





       Την έκρηξη του Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσε η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Σίσυ Αναγνωστοπούλου περί εξέγερσης σε ό,τι αφορά τις κινητοποιήσεις του 2008 με αφορμή την δολοφονία Γρηγορόπουλου προκάλεσαν την έκρηξη στον Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο βουλευτής της ΝΔ επετέθη στους... 

βουλευτές της κυβέρνησης, στον υπουργό Δικαιοσύνης, στην Πρόεδρο της Βουλής, αλλά και στην νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ήταν εξέγερση τα όσα έκαναν τότε οι κουκουλοφόροι; Που έκαψαν την Αθήνα, έσπασαν και έκλεψαν καταστήματα και οι ιδιοκτήτες τους έψαχναν τα εμπορεύματα στα παζάρια» είπε.

Σειρά πήρε στην συνέχεια η Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία μπήκε στο στόχαστρο του κ. Γεωργιάδη λόγω της προτροπής της να μην χρησιμοποιείται στην Ολομέλεια από τους βουλευτές η λέξη «λαθρομετανάστες».

«Τι είναι η κυρία Κωνσταντοπούλου που μας λέει τι να λέμε και τι να μην λέμε. Μπάστακα στη ζωή μας την βάλαμε;» προκάλεσε ο βουλευτής και συνέχισε «δηλαδή οι λαθρέμποροι τι είναι ζώα; Πως θέλετε να τους λέμε; Παράτυπους εμπόρους. Τους λαθρεπιβάτες πώς να τους λέμε; Παράτυπους επιβάτες;»

Ο κ. Γεωργιάδης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για μεγάλη υποκρισία υπενθυμίζοντας ότι ο βουλευτής του κόμματος Γιάννης Μιχελογιάννακης έκανε απεργία πείνας στο Σύνταγμα για να πάρουν άδεια οι μετανάστες από την Συρία.

Τώρα γιατί δεν τους δίνετε χαρτιά;» ρώτησε απευθυνόμενος προς τα υπουργικά έδρανα.

parapolitika.gr