Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Σεμινάριο Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας με 400 συμμετέχοντες


Οικονομολόγοι, Λογιστές Φοροτεχνικοί συμμετείχαν στη ΒΕΡΟΙΑ στο σεμινάριο «Φορολογικές δηλώσεις Φυσικών & Νομικών Προσώπων 2015. Βήμα-βήμα και κωδικό-κωδικό τα έντυπα Ε1, Ε2, Ε3 και Νομικών Προσώπων με ασκήσεις & παραδείγματα-Αποκλειστική παρουσίαση με...

ηλεκτρονική επεξήγηση όλων των κωδικών», με εισηγητές τους κ. Γεώργιο Χριστόπουλο– Οικονομολόγο, Φοροτεχνικό και κ. Αντώνιο Μουζάκη, Φοροτεχνικό.
(φωτο 2) Οι εισηγητές κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ και κ. ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΜΟΥΖΑΚΗΣ με τον πρόεδρο του 4ου περιφερειακού τμήματος κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΤΣΙΛΟΓΙΑΝΝΗ.


Σκοπός του επιμορφωτικού σεμιναρίου ήταν τα μέλη μας να ενημερωθούν για όλες τις τροποποιήσεις της φορολογικής νομοθεσίας, έτσι ώστε να συμβάλλουν στην οικονομική ανάπτυξη, τη βελτίωση των δεξιοτήτων και των ικανοτήτων τους καθώς και των πλεονεκτημάτων για τους φορολογικούς τους πελάτες και την παρακολούθηση των φορολογικών τους υποχρεώσεων.
Η έγκυρη ενημέρωση στη σύγχρονη διαχείριση του συνόλου των φορολογικών υποθέσεων προσέλκυσε το ενδιαφέρον των 400 συναδέλφων, οι οποίοι παρακολούθησαν το σεμινάριο που έγινε στο Ξενοδοχείο «Αιγές Μέλαθρον» στις 23/05/2015, στη Βέροια.
Το σεμινάριο αυτό έγινε τόπος συνάντησης και νέων επαγγελματιών του κλάδου μας, οι οποίοι με τη δυναμική συμμετοχή τους απέδειξαν ότι οι οικονομολόγοι- Λογιστές Φοροτεχνικοί είναι μια σημαντική και σύγχρονη επιστημονική κοινότητα που συνεισφέρουν σημαντικά στον κλάδο της οικονομίας.
Στην επιτυχία του σεμιναρίου συνέβαλε, πέρα από τη δυναμική παρουσία των μελών μας, η εξαιρετική παρουσίαση των εισηγητών κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ και κ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΟΥΖΑΚΗ, οι οποίοι παρά τον περιορισμένο για τα θέματα χρόνο, κατάφεραν να ενημερώσουν και να απαντήσουν στα ερωτήματα που τους τέθηκαν από τα μέλη μας.