Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Στο 80% οι ακυρώσεις από Έλληνες παραθεριστές στην Μαγνησία - Έντονη η ανησυχία των ξενοδόχων της περιοχής μετά τις πολιτικές εξελίξεις








       Την έντονη ανησυχία τους εκφράζουν οι ξενοδόχοι της Μαγνησίας, δια του προέδρου τους Γιώργου Ζαφείρη, μετά τις πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών.

«Οι ... 

ακυρώσεις έφθασαν σε ποσοστό το 80%. Οι Έλληνες που είναι οι καλύτεροι πελάτες μας, έχουν προβεί σε μαζικές ακυρώσεις στις κρατήσεις τους για τον μήνα Ιούλιο. Με τα δεδομένα που έχουμε, μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι ο Ιούλιος έχει χαθεί. Εξαίρεση αποτελούν οι κρατήσεις που έχουν γίνει για τον Αύγουστο - αλλά μιλούμε πάντα για έωλη κατάσταση», επισήμανε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας Γιώργος Ζαφείρης.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα ακυρώσεων αντιμετωπίζουν οι ξενοδόχοι στο Ανατολικό παραθαλάσσιο Πήλιο και σε πασίγνωστα θέρετρα όπως ο Άγιος Ιωάννης και η Τσαγκαράδα.

Στην πλευρά του Παγασητικού τα ποσοστά ακυρώσεων είναι μικρότερα αλλά και πάλι πολύ υψηλά που αγγίζουν στα Καλά Νερά, την Αφησσό και την Αγριά το 65%, από πλευράς Ελλήνων παραθεριστών.