Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Γιώργος Σαμαράς: Το πολυτελές τζιπ του ... έκανε φτερά



 
 
    Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον διεθνή ποδοσφαιριστή Γιώργο Σαμαρά όταν διαπίστωσε ότι το πολυτελές τζιπ του είχε «κάνει φτερά» έξω από πολυτελές ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει στην παραλιακή λεωφόρο. Μάλιστα οι δράστες χρησιμοποίησαν υπερσύγχρονη τεχνολογία για να το αρπάξουν!

Ο... 

γνωστός ποδοσφαιριστής είχε παρκάρει χθες τα ξημερώματα το πανάκριβο τζιπ του (μάρκας Range Rover)σε υπαίθριο πάρκινγκ έξω από το ξενοδοχείο στην είσοδο του οποίου είχε δολοφονηθεί το 2008 ο επιχειρηματίας Μπάμπης Λαζαρίδης, μπροστά στα μάτια της γνωστής τραγουδίστριας και μητέρας του παιδιού του Αγγελικής Ηλιάδη. Οταν όμως πήγε να το πάρει το πρωί, διαπίστωσε ότι έλειπε. Αμέσως ειδοποίησε τους υπευθύνους του ξενοδοχείου και την Αστυνομία, οι άνδρες της οποίας διαπίστωσαν ότι πίσω από την κλοπή του αυτοκινήτου κρύβονται «επαγγελματίες» του είδους!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άγνωστοι που έκλεψαν το πολυτελές τζιπ κατάφεραν να απενεργοποιήσουν το σύστημα δορυφορικού εντοπισμού που διαθέτει χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα εξελιγμένα μηχανήματα! Ηδη η ΕΛ.ΑΣ. έχει ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου του γνωστού ποδοσφαιριστή. Από την πλευρά της Ασφάλειας συγκεντρώνονται πληροφορίες από τον υπόκοσμο για το ποια σπείρα θα ήταν δυνατό να πραγματοποιήσει μια τόσο μεγάλου ρίσκου κλοπή και, κυρίως, με μέσα υψηλής τεχνολογίας.

Ωστόσο το γεγονός ότι πρόκειται για ένα ακριβό μοντέλο κάνει τους αστυνομικούς να εκφράζουν φόβους ότι δεν αποκλείεται να βρίσκεται ήδη σε κάποια αποθήκη οργανωμένης σπείρας σε απόμερο σημείο, όπου ή το διαλύουν, για να πουλήσουν τα εξαρτήματα ως ανταλλακτικά ή του αλλάζουν χρώμα και αριθμό πλαισίου, για να εκδώσουν πλαστή άδεια και να το πουλήσουν αντί ελκυστικής τιμής σε κάποιον ανυποψίαστο πελάτη.

Espressonews.gr