Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Αστυνομικός μπήκε ανάμεσα στον καυγά ζευγαριού και τον μαχαίρωσε εκείνη




      Όταν μπήκε στο σπίτι αντίκρισε την 41χρονη Ουκρανή να κρατάει ένα κουζινομάχαιρο και να επιτίθεται στον 36χρονο Έλληνα σύντροφό της
Βρήκε τον μπελά του ένας 31χρονος αστυνομικός στην προσπάθειά του να χωρίσει ένα ζευγάρι που διαπληκτιζόταν στη... 


Λάρισα, όταν προσπάθησε να εμποδίσει την οπλισμένη με μαχαίρι αλλοδαπή γυναίκα να επιτεθεί στον Έλληνα σύντροφό της και δέχθηκε μια μαχαιριά στο χέρι!

Ο άτυχος αστυνομικός κλήθηκε να επέμβει στον θυελλώδη καυγά του ζευγαριού που αναστάτωσε μέσα στην προχωρημένη νύχτα τη γειτονιά. Μόλις μπήκε στο σπίτι, όμως, βρήκε την 41χρονη Ουκρανή να κραδαίνει ένα κουζινομάχαιρο και να επιτίθεται στον 36χρονο με τον οποίο συζεί. Αμέσως μπήκε μπροστά της προσπαθώντας να την αφοπλίσει, αλλά το μαχαίρι ξέφυγε και τον τραυμάτισε στον βραχίονα του δεξιού χεριού του!

Ο αιμόφυρτος αστυνομικός κάλεσε ενισχύσεις, με αποτέλεσμα να συλληφθεί το ζευγάρι, το οποίο παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας με διάφορες κατηγορίες κατά περίπτωση για ενδοοικογενειακή βία, παράβαση του νόμου περί όπλων και πρόκληση σωματικής βλάβης, ενώ ο 31χρονος αστυνομικός πήγε για τις πρώτες βοήθειες στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης και αποχώρησε.