Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Τραγικό τέλος για την 21χρονη φοιτήτρια που είχε εξαφανιστεί (ΒΙΝΤΕΟ)



Με τον πιο τραγικό επίλογο γράφτηκε η υπόθεση της εξαφάνισης της 21χρονης φοιτήτριας... 

Μαρίας Δαλιάνη. Η 21χρονη βρέθηκε νεκρή στον φωταγωγό της πολυκατοικίας όπου έμενε με τους γονείς της.

Η νεαρή φοιτήτρια είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στο Παγκράτι την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου.

Οι μέρες περνούσαν και η 21χρονη δεν είχε βρεθεί. Μέχρι που το βράδυ της Δευτέρας 5 Οκτωβρίου έπεσε ο πιο τραγικός επίλογος: η Μαρία βρέθηκε νεκρή. Οι ένοικοι στα διαμερίσματα του πρώτου ορόφου της πολυκατοικίας διαμαρτυρήθηκαν για δυσοσμία.

Ο πατέρας της Μαρίας κατάλαβε αμέσως πως κάτι κακό συνέβαινε. Το άψυχο κορμί της 21χρονης βρέθηκε στο φωταγωγό σε κατάσταση προχωρημένης σήψης. Ο πατέρας της, την αναγνώρισε από τα ρούχα της. Αμέσως μόλις εντοπίστηκε η σορός της, στο σημείο έσπευσε ο ιατροδικαστής Γ. Καλογριάς και κλιμάκιο της Ασφάλειας.

Η Μαρία, που σπούδαζε νηπιαγωγός, φαινόταν προβληματισμένη τον τελευταιο καιρό χωρίς όμως να έχει πει σε κανέναν τι την απασχολούσε.

Οι συγγενείς της την αναζήτησαν και μέσω της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ», αλλά και στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο Ε.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της περασμένης Τετάρτης. Οι γονείς της 21χρονης έφυγαν πολύ νωρίς το πρωί από το σπίτι για το καφενείο όπου διατηρούν στη λεωφόρο Υμηττού στο Παγκράτι. Όταν το βράδυ επέστρεψαν στο σπίτι και δεν βρήκαν εκεί τη Μαρία, αφού την αναζήτησαν και δεν μπορούσαν να τη βρουν, πήγαν στην αστυνομία. Όμως έπρεπε να περάσει το 24ωρο για να ξεκινήσουν επισήμως οι έρευνες. Την έψαξαν σε σπίτια φίλων και γνωστών αλλά δεν ήταν πουθενά.

Η σορός της 21χρονης φοιτήτριας Μαρίας Δαλιάνη, φέρει συντριπτικά κατάγματα σε όλο το σώμα της και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από την πτώση.

Τις επόμενες μέρες θα γίνει νεκροψία για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Η κηδεία της 21χρονης Μαρίας θα τελεστεί αύριο στο κοιμητήριο της περιοχής, ενώ την ίδια ώρα η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τα αίτια του θανάτου της, χωρίς να αποκλείει κανένα ενδεχόμενο. 

  

  

madata.gr