Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Γνωστή ηθοποιός: Όταν ήθελα να αποκτήσω παιδί δεν βοηθούσαν οι περιστάσεις

Η γνωστή ηθοποίος μιλώντας στην εφημερίδα Real αποκάλυψε για ποιον λόγο δεν απέκτησε ένα παιδί με τον σύντροφό της και αν η ίδια μετάνιωσε για την απόφασή της αυτή. Ο λόγος για την... 

Κάτια Δανδουλάκη.

«Όταν ήθελα να αποκτήσω ένα παιδί από τον Μάριο, δεν βοηθούσαν οι περιστάσεις και έπειτα δεν το κυνήγησα. Ίσως να µην το ήθελα πολύ. Γιατί ό,τι θέλησα µε πάθος το κατάφερα στη ζωή µου. Έρχονταν οι ρόλοι, οι συνεργασίες, τα επόµενα «στοιχήµατα» και το άφηνα πίσω µου. Κέρδισα χαρές από το θέατρο, αλλά έχασα κιόλας -ξέρεις τι λέω. Είχα άλλες προτεραιότητες», εξομολογήθηκε.

Ενώ, παραδέχεται πως θυσίασε τον εαυτό της: «Όπως το λες. Θυσίασα πράγµατα ρίχνοντας το µεγαλύτερο βάρος µου στο σανίδι και αυτό το διορθώνω σιγά-σιγά τώρα, έπειτα από µια πολύ σοβαρή ταλαιπωρία υγείας που είχα. Αποφάσισα να προσέξω λίγο και την Κάτια, να της δώσω τον χώρο που της στέρησα, γι’ αυτό και δεν έκανα τίποτα όλο το καλοκαίρι εκτός από διακοπές. Μου το χρωστούσα και το απόλαυσα τροµερά, περνώντας υπέροχες ηµέρες στο Λονδίνο και σε µια όµορφη κρουαζιέρα σε Ιταλία και Ισπανία».