Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί τον Τόσκα για τη νέα επίθεση με μολότοφ στα γραφεία του [εικόνες]

 
Ευθύνες στον Νίκο Τσόκα καταλογίζει το ΠΑΣΟΚ, για τη νέα επίθεση με βόμβες μολότοφ που δέχθηκαν τα γραφεία του κόμματος στην οδό Χαριλάου Τρικούπη.
«Είναι η δέκατη φορά από την... 

ανάληψη καθηκόντων του κ. Τόσκα και το τρίτο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο που τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, δέχτηκαν επίθεση με μολότοφ. Κινδυνεύουν ζωές και ο αρμόδιος υπουργός εμφανίζεται αδιάφορος, παρά τις επανειλημμένες επισημάνσεις μας. Ή δεν γνωρίζει τις αρμοδιότητες του ή είναι εμπαθής», αναφέρεται χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

«Έχει έρθει η ώρα, ο ίδιος ο Πρωθυπουργός να αποφασίσει αν θέλει η χώρα να γίνει ξέφραγο αμπέλι», καταλήγει το ΠΑΣΟΚ, καλώντας όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου να πάρουν θέσεις.

Με ανακοινώσεις ΣΥΡΙΖΑ και Ποτάμι καταδίκασαν την επίθεση.

«Είναι η πολλοστή φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο και είναι ανεπίτρεπτο. Η βία δεν έχει θέση στη δημοκρατία και στην καταγγελία της δεν χωρούν αστερίσκοι. Πέραν της φραστικής καταδίκης, είναι καθήκον της πολιτείας να διασφαλίσει τις ομαλές συνθήκες λειτουργίας των πολιτικών κομμάτων, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα γι' αυτό», ανέφερε η ανακοίνωση του Ποταμιού.