Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Έτσι απαντούν οι αγρότες στην επίθεση Πολάκη


«Μέχρι να εκλεγεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ήταν καλοί οι αγώνες (τους στήριζε στα λόγια και ο ίδιος και το κόμμα του) και τώρα όχι μόνο τους βρομίσανε, αλλά ρίχνουν και λάσπη στον αγώνα μας που δεν έχει προηγούμενο, βγάζουν σπυράκια απέναντι σε κάθε αγωνιζόμενο τμήμα του λαού».

Αυτό... 

απαντούν μεταξύ άλλων οι αγρότες του μπλόκου των Μεγάλων Χωραφιών στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, ο οποίος ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης μια ανακοίνωση που στρέφεται εναντίον του αγώνα των αγροτών και που είχε αναφέρει πως τα ΜΜΕ προβάλλουν τους εκπροσώπους των αγροτών και των ελεύθερων επαγγελματιών, «που πήραν το λάβαρο για να συνεχίζουν να μην πληρώνουν αυτά που τους αναλογούν».

Η απάντηση των αγροτών στην επίθεση του κ. Πολάκη έχει ως εξής:

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης ανήρτησε σε προσωπικό του λογαριασμό στο διαδίκτυο μια ανακοίνωση που τσουβαλιάζει τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους, που αγωνιζόμαστε ενάντια στο ξεκλήρισμά μας, με τους μεγαλοκαναλάρχες.

Μας κατηγορεί ότι «πήραμε το λάβαρο για να μην πληρώσουμε αυτά που μας αναλογούν» την στιγμή που μαζί με τους εργαζόμενους και τους μικρομεσαίους αυτοαπασχολούμενους έχουμε πληρώσει το μάρμαρο όλα τα προηγούμενα χρόνια, με τα μνημόνια και τις επιλογές όλων των κυβερνήσεων που πέρασαν, και αποδείχτηκαν ότι η μια είναι χειρότερη από την άλλη.

Να ενημερώσουμε τον κ. Πολάκη, γιατί μάλλον έχει κοντή μνήμη ή κάνει πως δεν θυμάται, ότι είμαστε στον δρόμο όλα αυτά τα χρόνια απέναντι στις πολιτικές που μας ξεκληρίζουν.

Πηγή: flashnews.gr