Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Ο Τιτανικός και ο ΣΥΡΙΖΑ!


του Ναυάρχου ε.α. Κώστα Βουλγαράκη.

Τι σχέση μπορούν νάχουν, μεταξύ τους;;; Πάμπολλες!
Και οι δύο, εμφανίστηκαν…ως «πρωτοποριακοί» της εποχής τους!
 Φάνταζαν ως μεγαθήρια, λαμπρά και παραμυθένια! Φρούρια απόρθητα και ασφαλή! Υπερήφανα και αγέρωχα, που ΟΛΟΙ χωρούσαν, είχαν θέση και δικαιούνταν να ταξιδέψουν μαζί τους, πλούσιοι και φτωχοί, διάσημοι και άσημοι, συντηρητικοί και τυχοδιώκτες!
ΟΛΟΙ τους,... 

φορτωμένοι με τις ελπίδες, τις φιλοδοξίες, τα όνειρα και το λαμπερό παραμύθι που επιδέξια τους πλάσαραν οι επιτήδειοι, ξεκίνησαν να βρουν τη «γη της επαγγελίας», .... με χορούς και τραγούδια, κάτω από τις ορχήστρες στα σαλόνια και στα καταστρώματα, ….. με βιολιά και με νταούλια!
Όμως και οι δύο αποδείχτηκαν, όχι μόνο εγκληματικά επισφαλείς, αλλά και με επιπόλαιους και επικίνδυνους Καπετάνιους, που ..... ΠΑΡΑ τις παρατηρήσεις και τις προειδοποιήσεις των κινδύνων, που έφταναν στον ασύρματο τους, ΑΥΤΟΙ οι επηρμένοι, τις αγνόησαν ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ, δεν είδαν μπροστά τους, ολόκληρο παγόβουνο και έριξαν πάνω του, το πλοίο τους και τελικά έπνιξαν ΟΛΟ τον κόσμο …. που κουβαλούσαν!
Η Οικονομία μας, βρίσκεται σε black out! Το Χρηματιστήριο βουλιάζει στα τάρταρα!! Τα «στεγανά» της Χώρας μας, κατέρρευσαν από την πίεση και πλημμυρίσαμε από τους μετανάστες!! Ταραχές παντού, κανένας έλεγχος πουθενά!
Ήδη γέρνουμε επικίνδυνα, μπατάρουμε ….. ακυβέρνητοι και ΑΥΤΟΙ εκεί ….. μακάριοι το βιολί τους (νταούλι τους εννοώ), προσπαθούν να ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΟΥΝ τον κόσμο, με λαμπρές δεξιώσεις και καθησυχαστικές δηλώσεις των Αξιωματούχων και ….. πολύ μουσική, απ’ τα μεγάφωνα του πλοίου!!
Οι αφελείς επιβάτες, θα αντιληφθούν ότι πνίγονται, ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ θα νιώσουν τα νερά να τους πλακώνουν!! Τότε όμως θα είναι αργά!!!
Δυο λοιπόν πανομοιότυπες ιστορίες, ……. εξ ίσου καταστροφικές και μοιραίες!!!