Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Η καλλονή νύφη του Σαββίδη και ο γάμος-υπερπαραγωγή [εικόνες]


Εγινε γνωστό μόλις πρόσφατα, αλλά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα είναι ο γάμος της χρονιάς. Ο μεγάλος γιος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος, παντρεύεται την καλλονή σύντροφό του Γιάννα, στις 11 Ιουνίου, στη Θεσσαλονίκη.
Ο ... 

γνωστός επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ θα παντρέψει τον πρωτότοκό του γιο στη Θεσσαλονίκη σε εκκλησία στο Πρόχωμα που έχει κτίσει ο ίδιος, ενώ η δεξίωση θα πραγματοποιηθεί στο επονομαζόμενο «παλατάκι», στο Κυβερνείο Θεσσαλονίκης. Τη διασκέδαση των καλεσμένων, οι οποίοι θα είναι μεταξύ άλλων επιχειρηματίες, τόσο Ελληνες όσο και Ρώσοι, αξιωματούχοι της ρωσικής κυβέρνησης και φυσικά εκατοντάδες φίλοι και συγγενείς της οικογένειας, θα αναλάβουν, κατά πληροφορίες ο Λευτέρης Πανταζής, ενώ δεν αποκλείεται να εμφανιστεί και κάποιο ποντιακό συγκρότημα.

Ο 24χρονος Γιώργος
Ο πρωτότοκος γιος του Ιβάν Σαββίδη, στον οποίο έχουν κολλήσει τον τίτλο «Golden boy of Rostof», ήταν μέχρι πρότινος ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες (τον τίτλο πλέον μεταβιβάζει στον μικρότερο αδελφό του Νϊίκο). Ο 24χρονος μεγάλωσε στο Ροστόφ, σπούδασε οικονομικά στη Μόσχα και ακολούθως μάνατζμεντ στο Λονδίνο. Ιστοσελίδα του Ροστόφ, θέλοντας να δείξει πόσο προσηλωμένος ήταν στο στόχο του ο νεαρός Σαββίδης, έγραφε ότι «παρά το νότιο αίμα και την εμφάνιση του Απόλλωνα, ο νεαρός δεν τρέχει πίσω από τις φούστες και επικεντρώνεται στη μάθηση και την εκπαίδευση».

Ο 24χρονος τώρα έχει ενεργό ρόλο στις οικογενειακές επιχειρήσεις. Από την ηλικία των 23 ετών ο Γιώργος ανέλαβε σημαντική θέση στην ομάδα του δικέφαλου και πλέον έχει μπει δυναμικά στα διοικητικά της ομάδας. Εδώ και ένα χρόνο λοιπόν ο Γιώργος εμφανίζεται πολύ συχνά και στις προπονήσεις της ομάδας ενώ δεν χάνει κανένα αγώνα της.



Ο ίδιος, μέσω του προσωπικού προφίλ σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης δηλώνει «ΠΑΟΚτσης μέχρι το κόκαλο». Η λατρεία του 24χρονου για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, κρατά πολλά χρόνια, πολύ πριν ο πατέρας του αγοράσει τον δικέφαλο του Βορρά.

Στο πλευρό του πολλές φορές βρίσκεται η Γιάννα Κουντιάκοβα, η οποία ήδη στο Instagram εμφανίζεται με το νέο της επώνυμο, ως Γιάννα Σαββίδη!

Η καλλονή Γιάννα

Η 24χρονος Γιώργος γνώρισε την Γιάννα στο Ροστόφ, όταν ήταν ακόμη έφηβος.

Η νεαρή με τις αναλογίες μοντέλου, έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της στο πλευρό του πρωτότοκου γιου Σαββίδη σε έναν αγώνα του μπασκετικού δικεφάλου με τον Ολυμπιακό. Μαζί με τον καλό της τραβούσαν συνεχώς βίντεο και φωτογραφίες από τους οπαδούς ενώ φάνηκε να ντρέπεται όταν ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε...

Το ζευγάρι κρατά ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ και αποφεύγει τις κοσμικές εμφανίσεις και, όπως διαπιστώνει κανείς ρίχνοντας μια ματιά στους λογαριασμούς τους στο Instagram, φαίνεται να απολαμβάνει τις εξόδους σε εστιατόρια και τα ταξίδια με φίλους τους.

Από τις λίγες προσωπικές στιγμές που έχουν μοιραστεί στο Instagram πάντως, είναι η ανταλλαγή δαχτυλιδιών, καθώς ο Γιώργος Σαββίδης είχε ποστάρει μια εικόνα από τη στιγμή που περνούσε το δαχτυλίδι στο χέρι της καλής του, ενώ η όμορφη Γιάννα είχε ποστάρει μια ακόμη φωτογραφία με το υπέροχο δαχτυλίδι της, δίπλα στο χέρι του συντρόφου της.


Η νεαρή Γιάννα φαίνεται να έχει ιδιαίτερη σχέση με τη μόδα! Ανάμεσα στις άλλες φωτογραφίες που έχει ποστάρει στο Instagram είναι και η παρακάτω, στην οποία σημειώνει «Elie Saab», μαρτυρώντας, πιθανότατα τον οίκο τον οποίο επέλεξε για το νυφικό της...












Το ζευγάρι φαίνεται να απολαμβάνει τον... ΠΑΟΚ!, τα ταξίδια και το φαγητό είτε μόνο του, είτε με τη συντροφιά φίλων...















Φωτογραφίες: khudyakova.ya/Ιnstagram, georgiss.s/Instagram