Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Όσα θέλουν να διαβάσουν οι μαμάδες στην ευχετήρια κάρτα για τη Γιορτή της Μητέρας


Όταν οι λέξεις αξίζουν περισσότερα από τα δώρα

Κάποιες γυναίκες δεν δυσκολεύτηκαν στην εγκυμοσύνη τους. Άλλες είχαν μια δύσκολη εγκυμοσύνη. Μερικές έχουν παιδιά που δεν προκαλούν προβλήματα στην εφηβεία. Κάποιες άλλες όμως βασανίζονται και ανησυχούν για αυτά τα χρόνια της εφηβείας.

Όλες τους όμως έχουν κάτι κοινό: είναι μητέρες και λατρεύουν τα παιδιά τους. Και... 

η Γιορτή της Μητέρας, την οποία γιορτάζουμε την δεύτερη Κυριακή του Μαΐου κάθε χρόνο (φέτος 08.05.2016) είναι η ιδανική μέρα για να αναγνωρίσουμε ότι η μαμά μας έχει κάνει πολλές θυσίες για εμάς! Αν λοιπόν σκέφτεστε τι να της γράψετε στην ευχετήρια κάρτα που θα της χαρίσετε, εδώ είναι μερικές ιδέες

Μιλήστε για τις φορές που την χρειαστήκατε στο πλευρό σας και ήταν εκεί

Είτε για να σας φτιάξει το κέφι επειδή κάποιος σας στεναχώρησε, είτε για να χαρεί με την χαρά σας και να «φουσκώνει» από υπερηφάνεια μετά από κάποιο επίτευγμα, η παρουσία της είναι πάντα σημαντική. Καιρός λοιπόν να την ευχαριστήσετε για την αμέριστη αγάπη και υποστήριξή της.

Πείτε τι είναι εκείνο που λατρεύετε πάνω της

Ίσως να έχει μια κακή αίσθηση του χιούμορ αλλά εσείς να το λατρεύετε. Ίσως η παρουσία της και μόνο να σας χαρίζει τρομερή αίσθηση ασφάλειας. Ίσως να είναι το μοναδικό πρόσωπο που εμπιστεύεστε όσο κανέναν άλλο και οι συμβουλές που σας δίνει να είναι πάντα εύστοχες έστω κι αν είναι περιεκτικές. Ό,τι κι είναι εκείνο που αγαπάτε στην μαμά σας, εκφράστε το στην κάρτα.

Διαβάστε περισσότερα στο baby.gr...