Κυριακή 1 Μαΐου 2016

ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Η ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ. ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΥΛΟΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ



Χθες το βράδυ Μεγάλο Σάββατο και ώρα 9.20 αφίχθη το ΑΓΙΟΝ ΦΩΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ 110 ΠΤΕΡΥΓΑ ΜΑΧΗΣ στι Λάρισα. Στο ΑΓΙΟ ΦΩΣ αποδόθηκαν τιμές Αρχηγού Κράτους παρουσία της Μουσικής της 1ης Στρατιάς, τριών αγημάτων στρατευμένων, της Εκκλησιαστικής, Πολιτικής, Στρατιωτικής, Αυτοδιοικητικής ηγεσίας και πλήθους Ιερέων και πιστών για να μεταφέρουν το ΑΓΙΟΝ ΦΩΣ στις Ενορίες τους. Μεταξύ αυτών και ο Δάσκαλος - Πρώην Προϊστάμενος Γραφείου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης (από το έτος 2004 μεταφέρει το ΄Αγιο Φως στο Λιτόχωρο ), Γιώργος Γιαννουλόπουλος για να μεταφέρει ταχέως το ΑΓΙΟΝ ΦΩΣ στις ΤΡΕΙΣ ΕΝΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ. Στον... 


Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου και ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στο νέο Ενοριακό Ιερά Ναό του Αγίου Γεωργίου.
΄Ολα πήγαν καλά.
Χριστός Ανέστη.
Και του Χρόνου.

Γιώργος Γιαννουλόπουλος 


Ο Πρωτοπρεσβύτερος πατήρ Άγγελος Γιαννίκης - οι Πρώτοι Επίτροποι Αστέριος Ζαχόπουλος και Ευστράτιος Κυριακάκης - ο Γιώργος Γιαννουλόπουλος και οι Ιεροψάλτες Μιχάλης Πατακάακης Στέργιος Στογιάννος,- Πίσω η Ελληνική Σημαία με τον ΄Αγιο Γεώργιο που είχε αναρτημένη στο Προϊσταμενικό του Γραφείο ο Γιώργος Γιαννουλόπουλος.