Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Εξαφάνιση πατέρα και κόρης. Πιθανά και απίθανα σενάρια εξετάζουν οι Αρχές



Καμία λογική δεν μπορεί να δοθεί για την εξαφάνιση του 68χρονου Κωνσταντίνου Λοϊζίδη και της 44χρονης κόρης του Ελένης από την περιοχή των Δουνείκων. Και χθες συνεχίστηκαν για πέμπτη ημέρα οι έρευνες, ενώ ήδη συμπληρώθηκαν εφτά ημέρες από τότε που χάθηκαν τα ίχνη τους. Οι... 

 
 
 
 
Αστυνομικές Αρχές στην Ηλεία με συνδρομή δυνάμεων και από την Αχαΐα, συνέχισαν να αναζητούν τον πατέρα και την κόρη. Έχοντας «χτενίσει» μια μεγάλη έκταση στον κάμπο της Ηλείας και έως το φράγμα Πηνειού, επέστρεψαν και πάλι στην περιοχή της Κουρούτας και της Μαραθιάς.

Τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αρχές από τις τρεις μαρτυρίες πολιτών που είδαν τα δύο άτομα έως τις τέσσερις τα ξημερώματα της Κυριακής, οδηγούν πως το πιθανότερο είναι να μην απομακρύνθηκαν καθόλου από την περιοχή, αφού σε όλες τις αναφορές αναζητούσαν την περιοχή των ενοικιαζόμενων δωματίων που διέμεναν κάνοντας όμως το λάθος να λένε πως αυτά βρίσκονται στην Κουρούτα και όχι στην Αγ. Μαρίνα Δουνεϊκων όπου πραγματικά είναι.

Έτσι οι αστυνομικοί εξετάζουν τις μικρής απόστασης μετακινήσεις που είχαν κάνει μέσα σε διάστημα έξι ωρών πατέρας και κόρη με το αυτοκίνητο, για να εστιάσουν και πάλι στην Κουρούτα. Βέβαια από τη στιγμή που ερευνήθηκε ξανά και ξανά η περιοχή και δεν βρέθηκε κανένα ίχνος – κυρίως για το αυτοκίνητο, αρχίζουν να εξετάζονται και άλλα λιγότερα πιθανά σενάρια, όπως του να έμειναν οι δύο εκτός αυτοκινήτου για κάποιους λόγους, το αυτοκίνητο να έχει κλαπεί και οι δύο να βρίσκονται – άγνωστο σε ποια κατάσταση σε σημείο που πλέον δεν γίνονται αντιληπτοί.

Πάντως στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας, κάνουν λόγο για μια από τις πιο δύσκολες περιπτώσεις εξαφάνισης, όπου παρά το γεγονός ότι τα δύο άτομα χάθηκαν με ένα όχημα που θα μπορούσε να εντοπιστεί και υπάρχουν μαρτυρίες για τις πρώτες ώρες, εντούτοις τίποτα δεν έχει βρεθεί.

Πλέον από αέρος θα ελεγχθούν σημεία που πιθανόν δεν είναι προσεγγίσιμα είτε πάλι δεν έχουν καλή οπτική επαφή επίγεια. Αν πλέον δεν εντοπιστούν τα δύο άτομα και έτσι, η Αστυνομία πιθανότατα να ξεκινήσει να ερευνά και άλλα σενάρια για την περίεργη αυτή υπόθεση εξαφάνισης...

ilialive