Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Πέθανε ο ρεμπέτης Κώστας Τσιατάς - BINTEO


Θρήνος για τον χαμό του ρεμπέτη Κώστα Τσιατά στα social media – Συγκινούν τα λόγια του αδερφικού του φίλου

Ο ρεμπέτης και βιρτουόζος του μπαγλαμά Κώστας Τσιατάς δεν είναι πια στη ζωή.

Ο... 
 

 
 
 
 
άνθρωπος που συνέδεσε στην πρωτεύουσα της Αχαϊας και όχι μόνο, την παρουσία του με το ρεμπέτικο, τον μπαγλαμά και με την ερμηνεία μοναδικών κομματιών έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα. Ο Κώστας Τσιατάς είχε κάνει συνεργασίες με πολλούς μεγάλους τραγουδιστές του ρεμπέτικου.

Είχε συνοδεύσει τη μεγάλη Ρόζα Εσκενάζυ στην τελευταία της εμφάνιση στην Πάτρα τον Σεπτέμβριο του 1977. Γνώρισε και έπαιξε με τον Γκόγκο ή Μπαγιαντέρα, τον Σπύρο Καλφόπουλο, και τον Γιάννη Μωραΐτη.

Για την απώλεια του Κώστα Τσιατά, ο αδελφικός φίλος του Νίκος Φορλίδας έγραψε: ''Πριν από λίγο έφυγε από κοντά μας ένας πολύ παλιός και καλός φίλος ο Κώστας Τσιατάς. Άριστος Μουσικός και συνεργάτης και ο βασικός αίτιος που έφτιαξε η αφεντιά μου οικογένειά... θα γελάει τώρα με τον αδέξιο τρόπο που προσπαθώ να του κάνω επικήδειο... μακάρι φίλε σε όλα τα ουζερί των ουρανών να συναντάς τα αλάνια που έφυγαν και να τους τραγουδάς με τον μοναδικό τρόπο που εσύ ήξερες το μαράθηκε η καρδούλα μου κι εμείς από δώ να σιγοντάρουμε... Ούζοοοοοοοοοοοοο... καλοτάξιδος''!

patrastimes