Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Το εσωτερικό της εντυπωσιακής μεζονέτας της στη Φιλοθέη (ΦΩΤΟ)


Χαμογελαστή και ευδιάθετη μέσα στο ευρύχωρο σπίτι της στη Φιλοθέη φωτογραφήθηκε η Ράνια Κωστάκη. Η ραδιοφωνική παραγωγός άνοιξε το σπίτι της και έκανε μία μίνι ξενάγηση στο minimal σπίτι της, δηλώνοντας ότι αγαπά κάθε γωνιά του. Η ίδια έχει διακοσμήσει το χώρο της με... 
 
  
 

 
 
 
 
 
 
το προσωπικό της γούστο, που αντανακλά την alternative προσωπικότητά της.



Με μια rock διάθεση να την κυριεύει πάντα, η Ράνια Κωστάκη έχει επιλέξει ως κύριο στοιχείο στην μοντέρνα διακόσμηση του σπιτιού της ξύλινα και μεταλλικά στοιχεία, ενώ τα έπιπλα της είναι δερμάτινα και άνετα, αφού στο σπίτι περνά τις πιο χαλαρές στιγμές της ημέρας.



«Πάντα ήθελα ένα σπίτι ευρύχωρο, για να έχουμε άνεση όταν έρχονται οι φίλοι μου. Κυρίως με ενδιαφέρει ο χώρος της κουζίνας να είναι μεγάλος γιατί περνάω πολλές ώρες εκεί», λέει χαρακτηριστικά η dj και ραδιοφωνική παραγωγός, που διαθέτει πράγματι έναν cozy χώρο ιδανικό για συναθροίσεις φίλων.








Η αγάπη της Ράνιας Κωστάκη για τη μουσική διακρίνεται από τα έντονα καλλιτεχνικά deco στοιχεία στη διαρρύθμιση. Δίσκοι από όλα τα είδη μουσικής και αμέτρητα βιβλία κοσμούν το καθιστικό της μεζονέτας της.



youweekly.gr