Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Έλλη Παπαγγελή: Δέχτηκα απειλές για τη ζωή μου



Συνέντευξη στο περιοδικό YOU weekly και στον Γιώργο Μιχαλόπουλο έδωσε η Έλλη Παπαγγελή, η οποία παρουσιάζει αυτή την περίοδο το Πρωινούλι. Το μοντέλο μίλησε για τις δηλώσεις που είχε κάνει για το Πολυτεχνείο, αλλά και για την κόντρα με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Έχει... 

 
 
 
 
απειληθεί ποτέ η ζωή σου για κάτι που έχεις πει; «Δυστυχώς, και δεν θέλω να το θυμάμαι. Ήταν τότε με τις παρεξηγημένες δηλώσεις με το Πολυτεχνείο και λέω «παρεξηγημένες» γιατί όλοι γνωρίζουν πως δεν υπήρξαν νεκροί μέσα στο χώρο του Πολυτεχνείου. Ξεσηκώθηκε θύελλα αντιδράσεων και στοχοποιήθηκα, δέχτηκα απειλές για τη ζωή μου – κάποιοι είπαν ακόμα να πάθω και καρκίνο – και την οικογένεια μου, κατάρες και άλλα τέτοια… ευχάριστα! Δυστυχώς στην Ελλάδα έχουμε πολλούς θερμοκέφαλους. Ευτυχώς, όλα αυτά ανήκουν πλέον στο παρελθόν.»

Ισχύει ότι έχεις κινηθεί δικαστικά εναντίον του Μπογδάνου για τη δήλωση του «Δίπλα στο πνευματικό εκτόπισμα ενός Χρήστου Χωμενίδη καραδοκεί η φασίζουσα έκπτωση μιας Έλλης Παπαγγελή»; «Ναι, αλλά δεν θα ήθελα να επεκταθώ. Το λόγο έχει η δικαιοσύνη.»

Πολλοί τον βρίσκουν ενδιαφέρουσα τηλεοπτική προσωπικότητα! Εσένα πως σου φαίνεται; «Δεν είναι το στυλ μου ως δημοσιογράφος, νομίζω πως υπερβάλει επίτηδες αρκετές φορές, όμως γνωρίζω ότι σε μια μερίδα ανθρώπων αρέσει και αυτό είναι σεβαστό.»

Η δημοσιότητα έχει καλά και άσχημα! Πως αισθάνθηκες όταν είδες το πρόσωπο σου και, κυρίως τις δηλώσεις σου στην αφίσα της Πανσπουδαστικής στις επερχόμενες φοιτητικές εκλογές; «Γέλασα. Από την άλλη η στοχοποίηση δεν θα έπρεπε να χαρακτηρίζει τις φοιτητικές παρατάξεις. Πιστεύω σε ένα διαφορετικό ύφος και ήθος όχι μόνο για τα πανεπιστήμια μας αλλά και έξω από αυτά.»

zappit