Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Ζητείται υπάλληλος για να… παρακολουθεί το Βόρειο Σέλας - Ανοίγει θέση στη Φινλανδία


 
Oι ξενύχτηδες και οι λάτρεις του κρύου πιθανώς να βρουν εξαιρετικά ενδιαφέρουσα την παρακάτω αγγελία εργασίας, από το ξενοδοχείο Arctic Snow Hotel στο Ροβανιέμι, το οποίο αναζητά υπάλληλο για να παρακολουθεί το Βόρειο Σέλας.

Σύμφωνα με... 
 
   

 
 
 
τη Daily Mail, η αγγελία αναρτήθηκε στις 17 Αυγούστου και δεν είναι απαραίτητη κανενός είδους προϋπηρεσία αλλά οι υποψήφιοι θα πρέπει να μπορούν να μένουν ξάγρυπνοι όλη τη νύχτα για να ειδοποιούν τους φιλοξενούμενους όταν αρχίζει η ουράνια πανδαισία.

Ο υπάλληλος θα εργάζεται από τις 1:00 το βράδυ έως τις 6:30 το πρωί και αρμοδιότητά του θα είναι να σημαίνει τον «Συναγερμό για το Βόρειο Σέλας». Απαραίτητο είναι επίσης να γνωρίζει τι είναι το Βόρειο Σέλας και να μιλά αγγλικά.

Σύμφωνα με μέλος του προσωπικού του ξενοδοχείου δεν παρέχεται διαμονή και ο μισθός θα εξαρτηθεί από την εμπειρία του υποψηφίου.

Η προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος λήγει στις 11 Σεπτεμβρίου αλλά ο υπάλληλος δεν θα χρειαστεί να ταξιδέψει στη Φινλανδία παρά τον Δεκέμβριο.

Θα χρειαστεί να μείνει στην περιοχή από τρεις έως έξι μήνες και θα μπορεί αν θέλει να συμπληρώσει τις δραστηριότητές του εργαζόμενος ως ξεναγός ή μάγειρας.

Το ξενοδοχείο Arctic Snow Hotel σμιλεύεται κάθε χρόνο από πάγο και χωρά έως 70 φιλοξενούμενους σε κάθε ένα από τα ιγκλού- δωμάτιά του.