Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Διεκόπη η παράσταση Λυσιστράτη. Το ατύχημα της ηθοποιού επάνω στη σκηνή - ΒΙΝΤΕΟ



Ένα ατύχημα πάνω στη σκηνή, την ώρα που έπαιζε στην παράσταση Λυσιστράτη είχε η Έλενα Τοπαλίδου. Η ηθοποιός και χορεύτρια έχασε τις αισθήσεις της το βράδυ της Κυριακής, μπροστά σε 2.500 θεατές στη Νέα Σμύρνη, όταν έπεσε από σκάλα που υπήρχε στο σκηνικό και η παράσταση διεκόπη.

Ο... 

 
 
 
 
αντιδήμαρχος της Νέας Σμύρνης, Βαγγέλης Χατζαντουριάν μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και μίλησε για το ατύχημα της ηθοποιού.

«Πενήντα λεπτά πριν το τέλος της παράστασης, η κυρία Τοπαλίδου πάνω στο σκηνικό της Ακρόπολης γλίστρησε στο σκαλοπάτι και έπεσε. Έχασε τις αισθήσεις της φοβηθήκαμε πολύ. Ήταν βίαιη πτώση και μας τρόμαξε. Το κωμικοτραγικό στοιχείο είναι πως ο κόσμος θεώρησε πως το γεγονός ήταν σκηνοθετική παρέμβαση. Εκείνη τη στιγμή ο κύριος Χειλάκης ανέβηκε στη σκηνή, ανέβηκα κι εγώ και την πήγαμε στα χέρια στα καμαρίνια. Πονούσε πολύ και διεκομίσθη στο νοσοκομείο. Δεν ήταν δυνατό να συνεχιστεί η παράσταση, όμως ευτυχώς η κυρία. Τοπαλίδου είναι καλά και είναι σπίτι της», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο αντιδήμαρχος Νέας Σμύρνης.

Δείτε το βίντεο: