Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Αδελφός δολοφονημένης παιδοψυχιάτρου: Ίσως είναι έγκλημα πάθους - ΒΙΝΤΕΟ


Στον κύκλο ατόμων που είχαν επαγγελματικές ή προσωπικές σχέσεις με την παιδοψυχίατρο Θώμη Κουμπούρα αναζητούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας τον δολοφόνο της. Όλα δείχνουν ότι η 45χρονη του είχε ανοίξει ανυποψίαστη την πόρτα καθώς δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης και πάλεψε μαζί του.

Ο... 

 
 
 
αδελφός της Κώστας, ήταν εκείνος που την αναζήτησε και τελικά τη βρήκε νεκρή μέσα στο δωμάτιό της.

«Μόλις μπήκα στο δωμάτιο την είδα μπρούμυτα γεμάτη αίματα έπεσα πάνω της την άγγιξα και της φώναζα "αδελφή σήκω" αυτή δεν ανταποκρινόταν είχε αίματα παντού φοβήθηκα γιατί έβγαζε και από το στόμα και από τη μύτη την άφησα και κάλεσα το ΕΚΑΒ. Είμαι σοκαρισμένος αυτή η εικόνα δεν φεύγει από το μυαλό μου. Κάνω διάφορες εικασίες, αλλά δεν καταλήγω στο ποιος μπορεί να τη δολοφόνησε με τόση αγριότητα», είπε στο protothema.gr.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας αναζητούν το δολοφόνο της 45χρονης στον οικογενειακό, φιλικό και επαγγελματικό κύκλο της, αφού σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η άτυχη παιδοψυχίατρος είχε ανοίξει την πόρτα ανυποψίαστη, αφού δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης, ενώ σύμφωνα με τις έρευνες το θύμα πάλεψε με το δολοφόνο του.

«Δεν μπορώ να αποκλείσω το ενδεχόμενο το έγκλημα να είναι έγκλημα πάθους. Όλα περνάνε από το μυαλό μου. Η αστυνομία δεν μας έχει πει για πιθανά ευρήματα. Ίχνη παραβίασης δεν υπάρχουν. Ήταν πολύ δραστήρια γυναίκα η αδερφή μου και παντού μπροστά . Ένας άνθρωπος αγαπητός στη τοπική κοινωνία της Λαμίας και επιστήμων» λέει στο protothema.gr ο άλλος αδελφός της Θώμης, Σάββας.

«Δική της οικογένεια δεν είχε κάνει, αλλά τα παιδιά που εξέταζε τα είχε σαν δικά της. Βασανίζω το μυαλό μου ποιος μπορεί να είναι αυτός που τη σκότωσε με τόση αγριότητα. Τη βρήκε ο αδελφός μου ο Κώστας νεκρή σε μια λίμνη αίματος ενώ η μητέρα μου, άκουσε κάποιους θορύβους τη νύχτα, από το διαμέρισμα αλλά δεν έδωσε σημασία . Περιμένουμε από την αστυνομία να μας βοηθήσει για να καταλάβουμε κι εμείς ποιος μπορεί να είναι ο δολοφόνος της» καταλήγει.

Το ενδεχόμενο ο δράστης να μπήκε στο σπίτι με σκοπό να τη ληστέψει οι αστυνομικοί το έχουν αποκλείσει αφού χρήματα και τιμαλφή βρέθηκαν απείραχτα. Ο δολοφόνος πρέπει να αιφνιδίασε την παιδοψυχίατρο, αφού δεν ακούστηκαν φωνές παρόλο που όλα τα στοιχεία δείχνουν πως πάλεψε μαζί του, αφού ο ιατροδικαστής διαπίστωσε και αμυντικά τραύματα στα χέρια της.

Πιθανόν με ένα μαχαίρι χτύπησε βάναυσα σε λαιμό και στήθος το θύμα του ο δράστης, όπλο που πήρε μαζί του φεύγοντας. Οι αστυνομικοί ερευνούν σε κάδους απορριμμάτων για το ενδεχόμενο το μαχαίρι ή το όποιο άλλο αιχμηρό αντικείμενο να έχει πεταχτεί από το δολοφόνο σε έναν από αυτούς.

Οι φωνές και οι θόρυβοι που άκουσε η μητέρα της 45χρονης, που κατοικεί στο ισόγειο δεν την προβλημάτισαν όπως κατέθεσε αφού κανείς δεν φανταζόταν πως κάποιος έκανε κακό στην κόρη της. Σύμφωνα με τους συγγενείς η άτυχη Θώμη ήταν ευδιάθετη το προηγούμενο βράδυ και δεν είχε εκφράσει κάποιο παράπονο, ενώ είχε κανονίσει με τον έναν αδελφό της να πήγαιναν σήμερα στο λογιστή τους.

protothema