Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016

ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΙΑΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΠΟΥΛΑΣ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΑΝΑΛΩΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΟΙ ΡΟΜΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΨΑΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ


Η κόντρα ανάμεσα σε δύο οικογένειες για τα μάτια μας γυναίκας της φυλής, οδήγησε τους δράστες στα άκρα

Για λόγους ερωτικής αντιζηλίας έφτασαν οι Ρομά να κάψουν τα παραπήγματα το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων στην περιοχή του νοσοκομείου στον Πύργο.

Η... 

κόντρα ανάμεσα σε δύο οικογένειες για τα μάτια μας γυναίκας της φυλής, οδήγησε τους δράστες στα άκρα.

Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες, άτομα από καταυλισμό Ρομά στην περιοχή της Κεραίας Πύργου πήγαν στον άλλο καταυλισμό και έβαλαν φωτιά.

Όταν έφτασαν οι πυροσβέστες - σχετικά γρήγορα μιας και η Πυροσβεστική Υπηρεσία βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής - η κατάσβεση της φωτιάς τους χαλούσε τα σχέδια της ολοκληρωτικής καταστροφής για λόγους αντεκδίκησης και έτσι επιτέθηκαν στους πυροσβέστες για να τους αποτρέψουν.

Οι άνδρες της Ασφάλειας Πύργου που συνεργάστηκαν με το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Πύργου, έφτασαν στα ίχνη των δραστών και στον εντοπισμό και τη σύλληψη τους το απόγευμα των Χριστουγέννων μετά από καταδίωξη στη οδό Αλφειού στο ύψος του ΓΟΕΒ

Ο ένας από τους δράστες που συνελήφθη κατά την προανάκριση εξήγησε γιατί έγιναν όλα και απέδωσε το περιστατικό στην ερωτική αντιζηλία που υπήρχε. Η επίθεση στους πυροσβέστες ήταν μια πράξη αντίδρασης τη στιγμή εκείνη.

Η υπόθεση θα λάβει το δρόμο της δικαιοσύνης, ενώ αναζητείται και ο δεύτερος δράστης του εμπρησμού και της επίθεσης στους δύο πυροσβέστες.

Πηγή: ilialive.gr