Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

«Έψαχνα να βρω τρόπους να εκφραστώ μέσα από τον χορό και το τραγούδι»


 
Για το όνειρο της να γίνει ηθοποιός αλλά και αν στη πορεία της συνάντησε δυσκολίες, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η... 
 
 
 
 
 
  
 

 
 
 
 
Τζούλη Σούμα.

Ήταν όνειρο ζωής να γίνετε ηθοποιός;

«Ναι, ήταν όνειρο ζωής να γίνω ηθοποιός, με την έννοια ότι το ‘χα προαποφασίσει από τεσσάρων, πέντε ετών. Ήξερα ότι μόνο αυτό με ενδιέφερε να κάνω. Έψαχνα να βρω τρόπους να εκφραστώ μέσα από τον χορό και το τραγούδι, μέσα από κείμενα που έγραφα εγώ, έβλεπα θεατρικές παραστάσεις, διάβαζα πάρα πολύ, ασχολιόμουν με οτιδήποτε καλλιτεχνικό ήταν γύρω από το θέατρο και ήξερα ότι αυτό θα κάνω στη ζωή μου».

Υπήρχαν δυσκολίες στο όμορφο «ταξίδι» σας; «Δυσκολίες υπάρχουν πάντα, σε όλες τις δουλειές, ας μην κοροϊδευόμαστε. Οποιαδήποτε δουλειά και να κάνει κανείς, τα πράγματα, αν θέλει να είναι καλός στη δουλειά του, δεν είναι εύκολα. Παρ’ όλα αυτά, όσο μπορείς να ασχολείσαι, να διαβάζεις, να μελετάς, να εξασκείσαι πάνω στο αντικείμενο σου, σου δίνουν περισσότερα εφόδια να αντιμετωπίσεις αυτές τις δυσκολίες. Όταν είσαι αποφασισμένος να προχωρήσεις στην οποιαδήποτε δουλειά που κάνεις, τα ξεπερνάς», λέει στην εφημερίδα Freddo.