Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Ο Άγιος Βασίλης έφτασε στη Λάρισα με phantom F4 - Φωτογραφίες και βίντεο από τον πρωτότυπο ερχομό



Ο Άγιος Βασίλης έφτασε στη Λάρισα επιλέγοντας έναν κατά κοινή ομολογία πρωτότυπο τρόπο. Προσγειώθηκε στην... 
  

110 Πτέρυγα Μάχης (ΠΜ) με ένα phantom F4 της Πολεμικής Αεροπορίας το οποίο συνοδευόταν από ένα F-16. Τα μικρά παιδιά τον περίμεναν με ανυπομονησία να τους μοιράσει τα δώρα.



Στις δηλώσεις του ο Άγιος Βασίλης έδωσε τις ευχές του για αυτές τις μέρες. «Ήταν ένα μεγάλο, υπέροχο, ήσυχο ταξίδι, με ασφάλεια. Φτάσαμε εδώ να δώσουμε χαρά στα μικρά παιδιά,ώστε να έχουμε υπέροχες γιορτές και το 2017 να μας δώσει χαρά, ευτυχία και ειρήνη», δήλωσε.

Τον Άγιο Βασίλη έφερε στην Λάρισα με phantom F4 ο διοικητής της 110 Π.Μ Κωσταντίνος Καραμεσίνης οποίος και πιλοτάρισε το διθέσιο πολεμικό αεροσκάφος. «Μας έκανε την τιμή ο Άι Βασίλης να έρθει στη μονάδα. Άλλωστε με τι καλύτερο μέσο μπορούσε να έρθει. Έφτασε με ένα phantom F4. Ελπίζουμε μαζί με τα δώρα να φέρει αισιοδοξία για την νέα χρονιά», τόνισε ο διοικητής.

Αυτή η γιορτή συνδιοργανώθηκε από την 110 Π.Μ και τον Δήμο Λαρισαίων. Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημήτρης Δεληγιάννης που βρέθηκε στην εκδήλωση υποστήριξε ότι «ο ερχομός του ο Άι Βασίλη είναι η πραγματοποίηση της επιθυμίας των παιδιών. Ευχαριστώ την 110 Π.Μ. Αυτή η εκδήλωση δίνει ένα διαφορετικό μήνυμα από την κρίση την οποία και βιώνει η ελληνική κοινωνία».




Πηγή: onlarissa.gr