Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2017

Στην 31χρονη που έπεσε από τη γέφυρα ανήκει το πτώμα που βρέθηκε στη Λακκόπετρα

 
Ταυτοποιήθηκε πριν λίγο η σορός της γυναίκας που βρέθηκε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα στην παραλία της Λακόπετρας Αχαϊας. Πρόκειται για την 31χρονη γυναίκα που έπεσε από την γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου και αγνοείτο επί μέρες καθώς... 
 
 
 

 
 
 
 
δεν είχε καταστεί δυνατόν να βρεθεί, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που είχαν καταβληθεί από τις αρμόδιες αρχές.

Όλα ξεκίνησαν νωρίς το πρωί του Σαββάτου 31 Δεκεμβρίου, περίπου στις 07:00 η ώρα, όταν η γυναίκα πάρκαρε το αυτοκίνητό της στη γέφυρα, μεταξύ του δεύτερου και του τρίτου πυλώνα και φαινόταν από τις κάμερες ασφαλείας να κατευθύνεται προς τα προστατευτικά κιγκλιδώματα και να βουτά στο κενό!

Σύμφωνα με τα όσα είχε δηλώσει στο tempo24.gr ο κεντρικός λιμενάρχης Πατρών Δ. Κυριακουλόπουλος, από το κέντρο διαχείρισης της γέφυρας μία γυναίκα λίγο μετά τις 7.00 το πρωί πήδησε στο κενό από το μέσον περίπου της γέφυρας στο σημείο πού είναι το μεγαλύτερο ύψος.

Οι έρευνες εκτείνονταν από τη θαλάσσια περιοχή της Ναυπάκτου, ως τους πρόποδες της Μακύνειας και την παραλία "Καλαμάκι".

Από την πρώτη στιγμή κινητοποιήθηκαν πλώτα και επίγεια μέσα, τόσο από την Πάτρα, όσο και από το Αίγιο, το Ρίο, τη Ναύπακτο και το Μεσολόγγι. Επιπλέον, ο κ. Κυριακουλόπουλος εείχε επισημάνει τη συνδρομή των ferrie boats που εκτελούν το δρομολόγιο Αντίρριο - Ρίο, αλλά και άλλων διερχόμενων πλοίων στην αναζήτηση. Στις έρευνες συνέδραμε επίσης και ο Ερυθρός Σταυρός.

Η 31χρονη είχε αφήσει σημείωμα στο οποίο ανέφερε: «είμαι άρρωστη, δεν θέλω να σας επιβαρύνω άλλο».

tempo24