Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΝΕΑΣ ΕΦΕΣΟΥ

 
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΑΣ ΕΦΕΣΟΥ 04.01.2017

Όπως γνωρίζεται απ΄ τα Μ.Μ.Ε. και τα εκδοθέντα Δελτία Καιρού, θα έχουμε μεταβολή των καιρικών συνθηκών με ασθενείς χιονοπτώσεις πολύ δυνατό κρύο και παγετό στην περιοχή μας από αύριο βράδυ …!!!
Σαν μέλος της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Δίου-Ολύμπου, οφείλω να σας ενημερώσω σχετικά: Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, Προμηθευτείτε... 

 
 
 
 
υλικό θέρμανσης και τρόφιμα για αρκετές ημέρες, διατηρείστε την οικίας σας ζεστή και παραμείνετε σε αυτή, μην αφήνετε τα παιδιά έξω ασυνόδευτα, ελέγξτε τους σωλήνες του δικτύου ύδρευσης καλά…Να προσέχετε με την οδήγηση και να αποφύγετε να πάτε σε δύσβατες περιοχές, να ενημερώνεται τους οικείους σας για τις μετακινήσεις σας … Κι επειδή θα έχουμε θερμοκρασίες που θα προκαλέσουν ΠΑΓΕΤΟ απαιτείται μεγαλύτερη προσοχή ακόμη κι όταν κινούμαστε πεζή…Οι Κτηνοτρόφοι να φροντίσουν να έχουν ζωοτροφές για αρκετές ημέρες.. Για πληροφορίες και ανακοινώσεις σχετικά με την επικρατούσα κατάσταση και την βατότητα του οδικού δικτύου λόγω χιονοπτώσεων και παγετού, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ. www.astynomia.gr. Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.civilprotection.gr.

Κουτσιμάνης Χαράλαμπος
Πρόεδρος